O «πεσμένος» ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνει τον δεύτερο!

Στην Super League 2 και μαθηματικά πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα… αποφασίσει ποια ομάδα θα τον ακολουθήσει.

«Τέλειωσε» και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις νίκες του Παναιτωλικού στη Τρίπολη και της Κηφισιάς στο Περιστέρι, οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν στην Super League 2.

Xωρίς

ουσία τα τρία τελευταία παιχνίδια του ΠΑΣ στα play out, ωστόσο θα είναι ο ρυθμιστής για το ποια ομάδα θα τον ακολουθήσει στην Super League, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με το διπλό της Κηφισιάς η σωτηρία πάει στους 34 βαθμούς. Ιστορικό υψηλό στην Super League!

O Πανσερραϊκός υποδέχεται στις 15.00 τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει νίκη για να πάει στους 35, αφού τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι με Βόλο και Κηφισιά που «καίγονται».

Την προτελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πάει στην Καισαριανή για να παίξει με την Κηφισιά που έχει 28 βαθμούς, ενώ την τελευταία υποδέχεται τον Βόλο που έχει έναν περισσότερο (29β.).

Η ομάδα από την οποία θα κόψει βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει αυτομάτως και το μεγάλο… φαβορί για να τον ακολουθήσει στην δεύτερη κατηγορία.

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών των play out

6η αγωνιστική
Σάββατο (27/4-20.00)
Aστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Βόλος – Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός – Ατρόμητος
Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα

7η αγωνιστική
Σάββατο (11/5-20.00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος
Πανσερραϊκος – Κηφισιά
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα