Super League 1: Το αντίο του Γιαννούλη και οι νίκες Παναιτωλικού, Πανσερραϊκού και Αστέρα Τρίπολης

Έγραψε τη δική του ιστορία στη Super League 1 και όχι μόνο, έφτασε τα 418 παιχνίδια και ήρθε η στιγμή να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Κώστας Γιαννούλης.

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ βαθμολογικά ήταν εντελώς αδιάφορη, αλλά οι συγκινήσεις δεν έλειψαν. Αναμφίβολα η πιο φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή ήταν το αντίο ενός παίκτη που δεν κατάφερε και λίγα στην καριέρα του.

Ο Γιαννούλης στο αντίο μπήκε με το περιβραχιόνιο του ΟΦΗ στο μπράτσο, αποχώρησε φορώντας το και ένα γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για

να τον χειροκροτήσει. Το ίδιο έπραξαν συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Ο πάντα επικίνδυνος απέναντι στον ΟΦΗ Καρέλης έβαλε μία γκολάρα για το 0-1, ο Μπουζούκης έκανε το 0-2 στο 46′ και ο νεαρός Αποστολάκης μείωσε από τρομερή πάσα του Τοράλ στο 65′. Με 1-2 πέρασαν οι Αγρινιώτες από το Ηράκλειο παίρνοντας τέταρτη διαδοχική νίκη. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό το φινάλε για εκείνους.

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός «καθάρισε» την Κηφισιά σε ένα τετράλεπτο με γκολ των Στάικου (54′) και Χατζηστραβού (58′), ενώ λίγο πριν είχε δοκάρι ο Μπέργκστρομ. Και στις καθυστερήσεις το δοκάρι σταμάτησε τον Σουηδό. Νίκη στο τελευταίο ματς του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο των «λιονταριών», με ήττα αποχαιρέτησαν οι φιλοξενούμενοι τη Super League 1.

Αντιθέτως, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε με μία ισοπαλία. Το γκολ του Τζίμα τον έβαλε μπροστά στο σκορ στο 55′, αλλά ο Βόλος ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 89′ με τον Μωραΐτη. Πολλές οι αλλαγές και στις δύο ομάδες του χρόνου. Υπάρχει, βέβαια, και μία σημαντική διαφορά. Οι Ηπειρώτες θα παίζουν σε άλλη κατηγορία, θα έχουν άλλους παίκτες σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ γίνεται προσπάθεια και για αλλαγή διοίκησης. Το τελευταίο δεν «παίζει» για τους Θεσσαλούς, αφού παρά τα όσα λέει ο Αχιλλέας Μπέος δεν το κουνάει.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Μουνάφο επικράτησε στο Περιστέρι με 1-0 του Ατρομήτου. Στο 70′ έβαλε το γκολ ο Αργεντινός, ο οποίος θα αποφασίσει εντός των ημερών για το αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει. Οι Αρκάδες του έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο. Πολλοί οι παίκτες που αποχαιρετούν και από τις δύο ομάδες.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα