NBA Αποτελέσματα: Απίστευτος Γιόκιτς – Χάρισε τη νίκη στους Νάγκετς με buzzer beater από το κέντρο! (vid)

10:02 5/1/2024 - Πηγή: Sportime

NBA Αποτελέσματα: Μπορεί το… μενού της χθεσινής βραδιάς στο NBA να περιελάμβανε μόλις δύο παιχνίδια, ωστόσο το θέαμα που προσέφεραν έφτασε και περίσσεψε!

Πέρα από την επική πρώτη μονομαχία Αντετοκούνμπο – Γουεμπανιάμα, ο Νίκολα Γιόκιτς και οι Ντένβερ Νάγκετς έκαναν απίστευτα πράγματα στο Σαν Φρανσίσκο απέναντι στους Γκόλνεν Στέιτ Γουόριορς.

Η σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητών ήταν ντέρμπι στο πρώτο μέρος, μέχρι οι «Πολεμιστές» να ξεφύγουν με 44-24 στην τρίτη περίοδο και να φτάσουν στο 123-105

περίπου 6:30 πριν το τέλος του αγώνα.

Παρόλα αυτά, το Ντένβερ δεν πέταξε… λευκή πετσέτα και χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 25-4 (!) έφτασε στη νίκη με 130-127 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «Joker».

Στη τελευταία επίθεση, ο Σέρβος σέντερ σούταρε σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα χτύπησε ταμπλό και κατέληξε στο καλάθι στην εκπνοή του χρόνου!

Παράλληλα, ο 28χρονος Σέρβος «άγγιξε» το triple double, καθώς πέτυχε 34 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ και μάζεψε 9 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Γκότνον, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους ο Στεφ Κάρι  έβαλε… φρένο στους 30, ενώ ακολούθησε ο Κλέι Τόμσον με έξι λογότερους.

Δείτε το απίθανο τρίποντο του Γιόκιτς

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα