NASCAR: O Stenhouse γλιτώνει από την καταστροφή στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του

Το αυτοκίνητο του οδηγού της NASCAR, Ricky Stenhouse Jr, ξεσπά σε εκρήξεις και γλιτώνει από την πιθανή καταστροφή στο φλεγόμενο αυτοκίνητο 

Ο δρομέας του NASCAR Ricky Stenhouse Jr γλίτωσε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο από κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς στο Bank of America Roval 400 στο Charlotte, NC την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου. Το αυτοκίνητο του

Stenhouse πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν ήταν 100 γύροι στον αγώνα. Με αυτό, ο Stenhouse ευτυχώς γλίτωσε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο αλλά αποκλείστηκε νωρίτερα από τη διαμάχη των πλέι οφ μετά τον αγώνα του Μπρίστολ τον περασμένο μήνα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα όταν το όχημά του γέμισε καπνό κατά τη διάρκεια του γύρου 96.

Αφού πέρασαν αρκετές στιγμές, βγήκε αδιάφορα από το όχημα σαν να μην συνέβαινε τίποτα, προτού φανούν τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν προς το αυτοκίνητό του για να σβήσουν τις φλόγες.

Τερμάτισε τον αγώνα στην 34η θέση και φάνηκε να είναι αλώβητος.

Ο Stenhouse Jr φάνηκε να έφυγε σώος από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και τερμάτισε τον αγώνα στην 34η θέσηΟ AJ Allmendinger, οδηγός του No 16 Celsius Chevrolet, κέρδισε τον αγώνα

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Ναυτιλίας5 +1 βόμβες μεταγραφικές κινήσεις που συγκλόνισαν το MotoGPF1: Στον Πάριο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Max VerstappenWRC Ιαπωνίας: Νέα υπερειδική διαδρομή για ένα επικό φινάλε της σεζόν

Ο ιθαγενής του Μισισιπή είχε προκριθεί στα πλέι οφ της NASCAR χάρη στη νίκη του στο Daytona 500 στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τον Γύρο των 12.

A scary fire for Ricky Stenhouse Jr.

He got out of the car. #NASCAR

: NBC pic.twitter.com/UCsJAdCplr

NASCAR on NBC (@NASCARonNBC) October 8, 2023

Αποκλείστηκε από τη μετά τη σεζόν μαζί με τους άλλους οδηγούς Joey Logano, Kevin Harvick, Ross Chastain, Bubba Wallace και Michael McDowell.

Ο οδηγός εκτός πλέι οφ AJ Allmendinger κέρδισε τον William Byron σε 10 γύρους στον δεύτερο αγώνα αποκλεισμού πλέι οφ της NASCAR την Κυριακή, κερδίζοντας το Bank of America Roval 400.

Στον τελευταίο αγώνα του τμήματος των πλέι οφ του Γύρου των 12, ο Allmendinger ξεπέρασε τον οδηγό Joe Gibbs Racing Ty Gibbs σε πολλές επανεκκινήσεις και τον Kyle Busch στον τελευταίο με 10 για τη νίκη.

Ένας ντόπιος από το Los Gatos της Καλιφόρνια, ο οδηγός του No. 16 Kaulig Racing Chevrolet θριάμβευσε για τρίτη φορά στις εκκινήσεις της σειράς 426 Cup — όλα σε διαδρομές δρόμου.

Ο Μπάιρον έφτασε σε απόσταση 2 στροφών για το μονοθέσιο, αλλά ο Αλμέντινγκερ τον κέρδισε στα πούλια για 0,666 δευτερόλεπτα.

Ο Μπους, ο οποίος χρειαζόταν μια νίκη για να περάσει στον Γύρο των 8 την επόμενη Κυριακή στο Λας Βέγκας, τερμάτισε τρίτος και δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Ο Gibbs και ο Joey Logano τερμάτισαν τον αγώνα τέταρτοι και πέμπτοι, αντίστοιχα.

Κατακτώντας το ένατο στην κατάταξη και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Keselowski για την τελική θέση καθώς ξεκίνησε ο αγώνας, ο Tyler Reddick έβαλε το Νο. 45 23XI Racing Toyota του στην pole για δεύτερη φορά το 2023 και έκτη στην καριέρα του.

Ο Reddick οδήγησε κάθε γύρο στο Στάδιο 1 χωρίς περιστατικά γύρω από την πίστα δρόμου 17 στροφών, 2,32 μιλίων που ενσωματώνει μέρος του οβάλ του CMS.

Πάνω από 25 γύρους, το Camry κέρδισε τον συμπαίκτη του Wallace για λίγο περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα, ακολουθούμενοι από τους ανταγωνιστές των πλέι οφ Chastain, Martin Truex Jr. και Christopher Bell καθώς η Toyotas παγίδευσε τέσσερις από τις πέντε πρώτες θέσεις και κέρδισε πόντους μπόνους.

Ο μη πλέι οφ οδηγός Chase Elliott πέρασε τον Bell για το προβάδισμα στον 36ο γύρο και το κράτησε σε όλο το στάδιο, καθώς άλλες ομάδες άρχισαν να ποντάρουν νωρίς για να προετοιμαστούν για τον τελευταίο αγώνα των 59 γύρων.

Ο οδηγός του Hendrick Motorsports κέρδισε τον Bell για τη νίκη του Stage 2, αλλά τα πούλια ήρθαν με μια κίτρινη σημαία καθώς δόθηκε προσοχή για ένα επεισόδιο μεταξύ Josh Bilicki και Corey LaJoie.

Τρέχοντας 11ος με 22 γύρους για να τελειώσει, ο Wallace στάλθηκε να περιστρέφεται όταν το Chevy του Daniel Suarez χτύπησε το Ford του Austin Cindric. Αυτό έριξε το Νο. 23 του Wallace στα χαμηλά 30s — αποδίδοντας 20 πόντους θέσης. Επέστρεψε για να τερματίσει τον αγώνα 16ος.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Max Verstappen Πρωταθλητής F1 για το 2023CFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςF1 Κατάρ Γκραν Πρι 2023: Προβλέψεις αγώνα F121o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα