Απασφάλισε ξανά ο Νικολογιάννης για την επιλογή αρχιδιαιτητή – Τι είπαν με τον Κετσετζόγλου!

Αρκετά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε και πάλι ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή που παρουσιάζει στον Bwin Sport FM, για το θέμα της επιλογής του αρχιδιαιτητή που έχει προκαλέσει από το πρωί της Τρίτης.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ξανά στα όσα έγιναν στην ΕΠΟ και την πρόταση που

έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος, η οποία και πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα για να θυμίσουμε, ενώ είχε συμφωνηθεί από τους μεγάλους της Stoiximan Super League, να υπάρξουν τουλάχιστον τρία βιογραφικά για τον επόμενο αρχιδιαιτητή, εκείνος έκανε μόνο μία πρόταση, αυτή του Πίτερ Φρόιντφελντ.

Η πρόταση, άμεσα έγινε… ανάθεση στον Σουηδό πρώην διαιτητή, με το Sportime να αποκαλύπτει ότι η συμφωνία είχε επέλθει εδώ και μία εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια είχαμε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζουν ότι τον θέλουν, κάτι που έφερε τριγμούς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκαναν μερικές πολύ καυστικές δηλώσεις, ανεβάζοντας τους τόνους και μιλώντας για αθέτηση των όρων που είχαν συμφωνηθεί, ενώ από τη μεριά του ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση τονίζοντας και αυτός ότι άλλα πράγματα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση που υπήρξε.

Έτσι ο Τάσος Νικολογιάννης που το βράδυ της Τρίτης συμφώνησε απόλυτα και με τον Κώστα Νικολακόπουλο, είπε για ακόμα μία φορά ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η επιλογή λέει πολλά, ενώ τόνισε ότι οι ομάδες που στο παρελθόν έχουν αδικηθεί, δεν πρέπει όταν είναι αυτές στην εξουσία, να κάνουν τα ίδια πράγματα από τα οποία έχουν υποφέρει.

Όλα αυτά, μέχρι να βγει στον… αέρα ο Κώστας Κετσετζόγλου, με τον οποίο δεν αναφέρθηκε τίποτα όσον αφορά την επιλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ και τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Οι δύο άντρες δεν άνοιξαν καθόλου το θέμα αυτό, αν και όλοι θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό, ειδικά από τη στιγμή που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα