MotoGP Αργεντινής: Το GP της Αργεντινής κινδυνεύει με ακύρωση.

MotoGP Αργεντινής: Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, το GP της Αργεντινής κινδυνεύει να ακυρωθεί από τη φετινή σεζόν στο MotoGP.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το  Autosport.com,  το φετινό GP της Αργεντινής κινδυνεύει να ακυρωθεί . Αυτές οι φήμες ξεκίνησαν όταν η κυβέρνηση της Αργεντινής επέβαλε περικοπές στον προϋπολογισμό. Πράγματι, ο πρόεδρος, Javier Milei, έχει εφαρμόσει περικοπές δαπανών σε πολλές περιοχές της χώρας , συμπεριλαμβανομένης της πίστας Termas de Rio

Hondo. Οι Αργεντινοί οπαδοί αμφισβήτησαν σοβαρά τη συμμετοχή στο Grand Prix τουMotoGP της Αργεντινής

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

MotoGP Αργεντινής:Η Αργεντινή θα ήταν ο τρίτος γύρος στο καλεντάρι της φετινής σεζόν. Εάν η διοργάνωση στο Termas de Rio Hondo ακυρωθεί , το MotoGP θα βρισκόταν με ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων μεταξύ των αγώνων.

Μάλιστα, ήδη σκεφτόμαστε τον υποψήφιο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το GP της Αργεντινής. Προς το παρόν, μιλάμε για την  πίστα Balaton Park στην Ουγγαρία , η οποία, ωστόσο, δεν έχει εγκριθεί ακόμη.

Ο Aleix Espargarò , νικητής του GP τη σεζόν 2022, φαίνεται επίσης να ανησυχεί για την κατάσταση στην Αργεντινή . Ο αναβάτης της Aprilia, μάλιστα, σχολίασε στο «Χ» την είδηση ​​της πιθανής ακύρωσης του Grand Prix με δύο emoticon να δείχνουν θλίψη και απογοήτευση.

MotoGP Αργεντινής: Όμως η Αργεντινή μπορεί να μην είναι η μόνη που θα αποχωρήσει από το φετινό καλεντάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ομάδες, αβέβαιη είναι και η συμμετοχή του Καζακστάν . Μια διοργάνωση που ακυρώθηκε την περασμένη σεζόν και η οποία αναμένεται να κάνει την είσοδό της στην πρώτη κατηγορία φέτος στα μέσα Ιουνίου.

Εάν συνέβαινε αυτό, το ημερολόγιο του 2024 θα φιλοξενούσε 20 GP αντί των 22 αναμενόμενων, όπως στην αρχή της σεζόν.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1Συνέντευξη: Η Cristina Gutiérrez κερδίζει το Dakar στο ChallengerF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα