Survivor highlights 30/1: Συγκλόνισε ο Λαμάι για το παιδί του – Ο Φάνης συνεχίζει το χαβά του!

Survivor highlights 30/1: Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor, όπου ειπώθηκαν πάρα πολλά.

Αρχικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είχαμε τη συγκινητική αποκάλυψη του Λαμάι, που μίλησε μέσα από την καρδιά του για το παιδί του και τα όσα έχει περάσει για να καταφέρει να του προσφέρει όσα χρειάζεται.

Ενώ στη συνέχεια έκανε και την επίθεση του στον Αλέξη Παπά, αφού δεν τον βρίσκουν σύμφωνο αυτά που λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Από κει και πέρα, ο Φάνης

πέταξε και αυτός τη σπόντα του για τον Ντάνιελ, λέγοντας ότι είναι ο δικηγόρος της Ασημίνας, για την οποία δεν έχει φυσικά να πει και τα καλύτερα.

Οι παίκτες περνούν κάποιες στιγμές χαλάρωσης στα παιχνίδια της Καραϊβικής, εκεί που οι Κόκκινοι αποδεικνύονται καλύτεροι και κερδίζουν λίγο φαγητό, που γεμίζει το στομάχι τους.

Survivor highlights 30/1: Πήραν ακόμα μία ασυλία οι Κόκκινοι!

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και ο αγώνας ασυλίας, που ήταν αρκετά ιδιαίτερος, αφού το κύριο χαρακτηριστικό του εκτός από την ταχύτητα ήταν η δύναμη.

Κόκκινοι και Μπλε, μπήκαν στο στίβο μάχης με μόνο στόχο τη νίκη, που για τους Διάσημους θα τους κρατούσε χωρίς υποψήφιους, ενώ για τους Μαχητές, θα κατάφερναν να βάλουν και έναν Κόκκινο στις υποψηφιότητες.

Ωστόσο όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι Κόκκινοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο δυνατοί στις κρίσιμες στιγμές και πήραν και τη δεύτερη ασυλία.

Μάλιστα δεν έλειψαν και τα απρόβλεπτα, αφού υπήρξε ανοιχτή κόντρα ανάμεσα στον Λαμάι και τον Αλέξη αλλά και ανάμεσα στον Νίκο και τον Σταμάτη.

Survivor highlights 30/1: Σε κρίση οι Μπλε – Χαμός στο συμβούλιο!

Μετά το τέλος της ασυλίας, οι Μπλε κοντραρίστηκαν και μάλιστα πολύ έντονα στην καλύβα τους, ενώ την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι με την Κατερίνα Δαλάκα να πρωταγωνιστεί, μίλησαν για τις στρατηγικές που μπορεί να δουν στην ψηφοφορία.

Οι Μπλε φτάνουν στο συμβούλιο και πρέπει να δώσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, αυτός που βγαίνει από την κάλπη είναι ο Λαμάι- Σωτήρης, ο οποίος μάλιστα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, τα λέει έξω από τα δόντια.

Τόνισε λοιπόν ότι ήταν αναμενόμενο να βγει στον τάκο, αφού δεν ήταν ποτέ τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος, ενώ δέχεται και την επίθεση του Σταμάτη, που τον κατηγορεί για σόου.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα