MotoGP Jorge Lorenzo: Η συνέντευξη που τα είδε όλα στην Maria Arreghini

MotoGP Jorge Lorenzo: Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο θρύλος του MotoGP Χόρχε Λορέντζο σήκωσε για τελευταία φορά παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά ο Ισπανός έδειξε ότι το έχει ακόμα καταφέρει μετά από μια πρόσφατη συνέντευξη με την Ιταλίδα παρουσιάστρια Μαρία Αρρεγκίνι.

Ο Jorge Lorenzo επέδειξε ακλόνητη δύναμη θέλησης όταν μιλούσε με την παρουσιάστρια του

buxom Maria Arreghini

Η τάξη είναι μόνιμη – ή τουλάχιστον είναι στην περίπτωση του Χόρχε Λορέντζο .

MotoGP Jorge Lorenzo: Αυτό έγινε αφού το μυθικό εικονίδιο του MotoGP έφτασε στα όριά του η δύναμη της θέλησής του σε μια πρόσφατη συνάντηση με την Ιταλίδα αθλητική παρουσιάστρια Maria Arreghini . Και θα χρειαζόταν η συγκέντρωση ενός τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή για να περάσει από μια τέτοια δοκιμασία χωρίς να αφήσει τα μάτια του να περιπλανηθούν.

Δεν είναι άγνωστος να κρατά τα μάτια του στραμμένα στο έπαθλο, ο πρώην αναβάτης της Yamaha, της Ducati και της Honda, Lorenzo, επιφορτίστηκε με τη μεγαλύτερη πρόκληση από τότε που αποσύρθηκε από την πίστα πριν από τέσσερα χρόνια . Αλλά δεν υπήρξαν ζημιές σε μοτοσικλέτες, καθώς ταλαιπωρήθηκε αντιστεκόμενος στον πειρασμό να κοιτάξει τον οικοδεσπότη του κάτω από το ντεκολτέ.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Η 25χρονη Arreghini είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν στα ύψη τους τελευταίους μήνες αφού απολάμβανε την άνοδο στην ιταλική τηλεόραση. Και έχει τραβήξει την προσοχή ορισμένων αξιοσημείωτων προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του σούπερ σταρ του UFC , Κόνορ ΜακΓκρέγκορ , ο οποίος έχει δει ότι του αρέσει το γενναιόδωρο περιεχόμενό της στο Instagram .

Και υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί, με την ξανθιά καλλονή να συνηθίζει να δίνει έμφαση στο στήθος της τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου εργασίας. Ο ένας εναντίον ενός με τον Lorenzo δεν ήταν διαφορετικός, και οι πιο αδύναμοι στο μυαλό μπορεί να έκαναν τον θαυμασμό τους πιο φανερό από τον συνταξιούχο σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ποια παρουσιάστρια αθλημάτων είναι η οικοδέσποινα με τα περισσότερα; 

MotoGP Jorge Lorenzo: Εκείνοι στην ενότητα σχολίων μπορούσαν ξεκάθαρα να σχετίζονται καθώς ένας θεατής απάντησε: “Εμμ, τι ήταν αυτό; Ήμουν κάπως αποσπασμένος”. Ένας άλλος αστειεύτηκε (αν και η συνέντευξη έγινε στα ιταλικά): “Δεν μιλάω ισπανικά. Αλλά είδα ολόκληρο το βίντεο.”

Τουλάχιστον ο Lorenzo δεν φαίνεται να έχει κανέναν να προσβάλει στο σπίτι, δεδομένου ότι ο 36χρονος πιστεύεται ότι είναι ελεύθερος προς το παρόν. Και η φαινομενική ικανότητά του για μοναδική εστίαση μπορεί απλώς να τον κάνει να είναι πολύ καλός για όποιον μπορεί να παγιδεύσει το ενδιαφέρον του.

Ενώ δεν είναι πλέον μέρος του πλέγματος MotoGP, ο Lorenzo άλλαξε το ανταγωνιστικό του ενδιαφέρον στα αυτοκίνητα και είναι επί του παρόντος οδηγός πλήρους απασχόλησης στο Porsche Supercup. Ωστόσο, η πρώτη του εκστρατεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει αποδώσει πολλούς καρπούς, ωστόσο, έχοντας σημειώσει τον καλύτερο τερματισμό της σεζόν στη 15η θέση στην Αυστρία.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα