MasterChef 4: Απόλυτη επιβεβαίωση, αυτοί είναι οι αρχηγοί και οι υποψήφιοι (vid)

Το spoiler του Sportime.gr να το ακούτε. Ξέρουμε τι σας λέμε. Στο επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef 4 επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά.

Από το βράδυ της Δευτέρας σας είχαμε πει ποιοι έχουν τα καλύτερα πιάτα και ποιοι τα χειρότερα. Πάμε πρώτα στα καλύτερα πιάτα. Οι τρεις κριτές φώναξαν μπροστά τα… πιτσουνάκια Μαρία και Δημήτρη, τον Διονύση με τον Σταυρή και τη Μαριάννα με τον Σταύρο.

Και οι τρεις προσπάθειες ήταν εξαιρετικές, αλλά το ζευγάρι που κέρδισε ήταν αυτό της Μαριάννας και του Σταύρου. Αυτό σημαίνει

ότι οι δύο παίκτες θα είναι οι αρχηγοί της ομαδικής δοκιμασίας στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/3).

novibet casino με ένα κλικ στους Betarades

Οι παίκτες που είχαν τα χειρότερα πιάτα ήταν το ζευγάρι του Δημοσθένη με τον Κώστα, του Ιωάννη και της Μάρλεν και του Ηλιά και της Φωτεινής.

Όπως σας είχαμε πει και στο spoiler οι παίκτες που θα μαγειρέψουν για να μείνουν στο MasterChef 4 θα είναι ο Δημοσθένης, ο Κώστας, ο Ιωάννης και η Μάρλεν.

Πάντως έχουμε προαίσθημα ότι… αυτή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή δοκιμασία αποχώρησης για τον Δημοθένη…





View this post on Instagram

Μάρλεν & Ιωάννης, Δημοσθένης & Κώστας είναι αυτοί που θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους στο #MasterChefGR! Θα χρησιμοποιήσει ο Ιωάννης την Κάρτα Ασυλίας; @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 10, 2020 at 12:15pm PDT

The post MasterChef 4: Απόλυτη επιβεβαίωση, αυτοί είναι οι αρχηγοί και οι υποψήφιοι (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα