MasterChef 25/4: Η ώρα του τελικού για το Silver Award – Σκληρή μάχη για τις 20.000 ευρώ (vid)

MasterChef 25/4: Το MasterChef  συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και έχει καταφέρει να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef 25/4: Η ώρα του τελικού για το Silver Award – Σκληρή μάχη για τις 20.000 ευρώ

Το επεισόδιο όμως της Πέμπτης 25 Απριλίου αναμένεται να ανατρέψει

και πάλι τις ισορροπίες με τους εναπομείναντες παίκτες να παλεύουν με φόντο τη silver week.

Όπως είδαμε στο χθεσινό (24/4) επεισόδιο του MasterChef, η Χριστίνα ήταν αυτή που εξασφάλισε τη μια από τις δύο θέσεις του τελικού του Silver Award.

Κάπως έτσι, η Κύπρια παίκτρια θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Κυψίδη ο οποίος είχε προκριθεί από τις προηγούμενες ημέρες στον τελικό της εβδομάδας.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες θα δώσουν σήμερα στις 21:00, σκληρή μάχη με φόντο το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του φετινού διαγωνισμού, δηλαδή τις 20.000 ευρώ.

Οι δύο φιναλίστ θεωρούνται δίχως καμία αμφιβολία από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού και το ενδιαφέρον αναμένεται τεράστιο.

Το άγχος φυσικά δεν θα λείψει και όπως θα δούμε στο αποκαλυπτικό trailer, θα μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας αγκαλιά!

MasterChef 25/4 – Δείτε το trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
μαστερ σεφ σποιλερ+25/4/2024
Τυχαία Θέματα