Live ενημέρωση: Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2 και Βιγιαρεάλ Τελικό και Παναθηναϊκός, 3-2 Τελικό

Live ενημέρωση στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων. Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός (19:45), ΑΕΚ – Μπράιτον (19:45) και Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός (22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ (22:00) για το Europa

Conference League.

Live ενημέρωση: Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 3-2 & Άιντραχτ  Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ 1-2

Τελικό και στην Γερμανία, Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: Σπουδαία νίκη για τον δικέφαλο που τερματίζει πρώτος στον όμιλο και περνάει στους «16» του Europa Conference League!

Τελικό στην Ισπανία Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 3-2. Οι πράσινοι ήταν εξαιρετική στο Β μέρος όμως δεν απέφυγαν την ήττα.

Βιγιαρεάλ – ΠΑΟ | 3-2, ΑΠΙΘΑΝΟ τάκλιν Μλαντένοβιτς, φοβερό γκολ Ιωαννίδη!

Καθυστερήσεις και στα δυο παιχνίδια, 7 λεπτά στην Ισπανία, 5 στην Φρανκφούρτη

81′ Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός ΓΚΟΛ και 3-2: Οι πράσινοι είναι… άλλη ομάδα στο 2ο ημίχρονο και μειώνουν στο γκολ! Ο Βιλένα τη μακρινή μπαλιά στον Ιωαννίδη, ο νεαρός φορ φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και σκοράρει για το 3-2!

Βιγιαρεάλ – ΠΑΟ | 3-1, Ο Ιωαννίδης αστοχεί σε πέναλτι, από μηχανής Θεός ο Παλάσιος!

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ | 1-1, άμεση απάντηση με κεφαλιά του Μαρμούς

Στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή ο Κεντζιόρα για το 0-1

73′ Άιντραχτ – ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ 1-2!:  O Τόμας σουτάρει, ο Τραπ δεν μπλόκαρε σταθερά και ο Ζίβκοβιτς σκοράρει από κοντά για το 2-1 υπέρ του δικεφάλου

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ | Μεγάλο στοπ του Κοτάρσκι στον Μαρμούς

66′ Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός ΓΚΟΟΛ και 3-1! Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Παλάσιος πήρε το ριμπάουντ και μείωσε στο σκορ

58′ Άιντραχτ – ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ 1-1! Άμεση απάντηση από τους Γερμανούς, με τον Μαρμούς να νικάει με δυνατή κεφαλιά τον Κοτάρσκι

55′ Άιντραχτ – ΠΑΟΚ ΓΚΟΟΟΛ και 0-1! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κεντζιόρα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα

51′ Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Πολύ καλή στιγμή για τον Δικέφαλο. Ο Μουργκ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από την εστία του Τραπ

47′ Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός ΓΚΟΛ και 3-0: Λάθος του Αράο σε μία εύκολη κατά τα φαινόμενα πάσα, έκλεψε ο Μπαένα, που μοίρασε στον Μοράλες κι εκείνος σκόραρε για το 3-0.

Ημίχρονο στις δύο αναμετρήσεις 

34′ ΓΚΟΛ! Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 2-0: Ατομική ενέργεια από τον Μοράλες, πάσαρε στον Κομεσάνα που σούταρε και έκανε το 2-0

29′ ΓΚΟΛ! Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός 1-0: Ο Άκομαχ έκανε εξαιρετική κάθετη στον Μπαένα ο οποίος άνοιξε το σκορ

29′ Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Σπουδαία ευκαιρία και για τον Δικέφαλο. Ο Μουργκ έφτασε στην περιοχή, έκανε ωραία κίνηση με τη μπάλα, σούταρε από κοντά, όμως ο Τραπ έδιωξε δύσκολα με τα πόδια

25′ Άιντραχτ – ΠΑΟΚ: Μεγάλη ευκαιρία για τους Γερμανούς, με τον Ενκουνκού να φτάνει στην περιοχή, να σουτάρει και τον Κοτάρσκι να κάνει σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν

Σέντρα στη Γερμανία και στο Άιντραχτ – ΠΑΟΚ, αλλά και στην Ισπανία στο Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός

Οι ενδεκάδες στο Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Κουένκα, Φόιτ, Μορένο, Κομεσάνα, Παρέχο Ακομάχ, Τριγκέρος, Μπαένα και Μοράλες

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Αράο, Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπέρναρντ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ

Οι ενδεκάδες στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τόπμελερ): Τραπ, Τούτα, Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ, Λάρσον, Σκίρι, Ενκουνκού, Γκέτσε, Τσαϊμπί, Μαρμούς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα.

Τέλος και στην «Opap Arena»: ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1 

Τέλος στη Γερμανία! Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 5-0 

ΓΚΟΛ: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 5-0: Πολλά λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Ντοάν το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 5-0.

ΑΕΚ – Μπράιτον | Απίθανος Φερμπρούγκεν, σταματά με το ένα χέρι εντυπωσιακά τον Γκατσίνοβιτς

65′ : ΑΠΟΒΟΛΗ: ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1: Δεν έφτανε το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΑΕΚ μένει και με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γκατσίνοβιτς πατά άτσαλα τον Φέλτμαν!

Ο κόσμος τραγουδά στην γεμάτη “Αγιά Σοφιά”

ΑΕΚ – Μπράιτον | Στο δοκάρι το σουτ του Τσούμπερ, αστοχεί στην επαναφορά ο Γκατσίνοβιτς!

54′ ΓΚΟΛ: ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1: Η ΑΕΚ ήταν αυτή που πίεζε σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα, η Μπράιτον ανοίγει τελικά το σκορ. Ο Σιμάνσκι πάτησε τον Πέδρο και ο διαιτητής αφού το τσέκαρε στο VAR το έδωσε. Εκτελεστής ο Ζόαο Πέδρο και 0-1  για τους Άγγλους που είπαμε οτι μπορεί να κάνουν τη ζημιά από το πουθενά.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 4-0: Ο Ποντένσε αποχωρεί με φορείο στο 50′ (στη θέση του ο Μασούρας), με τον Πορτογάλο να φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά καθώς σφάδαζε.

46′: Άρχισαν τα Β΄ ημίχρονα και των δύο αγώνων

Εφιαλτική βραδιά | 4-0 με χατ-τρικ Γκρέγκοριτς και δυνατό σουτ Σιλντίγια

ΑΕΚ – Μπράιτον | Το σωτήριο τάκλιν του Βίντα

ΑΕΚ – Μπράιτον | Τεράστια επέμβαση Φερμπρούγκεν στο διαγώνιο σουτ του Τσούμπερ

ΑΕΚ – Μπράιτον | Νέα ευκαιρία για τον Πινέδα, αποκρούει το πλασέ ο Φερμπρούγκεν

Στο ημίχρονο ΑΕΚ – Μπράιτον 0-0: Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Ενωση πήρε τα ηνία και πίεσε έντονα τους Άγγλους που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος. Από την ομάδα του Αλμέιδα λείπει μόνο τ0 γκολ.

Στο ημίχρονο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 4-0: Το ημίχρονο ολοκληρώνεται και με τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους σε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Το τέταρτο τέρμα πέτυχε ο Σιλντίλια (42′).

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός | Άγγιξε το χατ τρικ στο 20λεπτο ο Γκρέγκοριτς

ΓΚΟΛ: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 3-0: Νέα τραγική ολιγωρία στην ερυθρόλευκη άμυνα και 3-0 μέσα σε 36 λεπτά σε ένα πραγματικά εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τους Πειραιώτες. Χατ-τρικ ο Γκρέγκοριτς με νέα κεφαλιά!

ΑΕΚ – Μπράιτον | Eξαιρετική ενέργεια του Αντίγκρα, άστοχο το πλασέ του

Απείλησε ο Πινέδα με φοβερό σουτ – Ακούστηκε το πρώτο ”αχ” στην εξέδρα

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός | 2-0, ο Γκρέγκοριτς βρίσκει… τρύπα στην άμυνα και εκτελεί ξανά

30′: ΑΕΚ – Μπράιτον 0-0: Μετά το πρώτο ημίωρο η ΑΕΚ ελέγχει το ματς και είναι η πιο απειλητική ομάδα στο ματς. Ωστόσο οι Άγγλοι δείχνουν την ποιότητάς τους σε κάποιες περιπτώσεις, συνεπώς η ελληνική ομάδα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

ΑΕΚ – Μπράιτον | Επικίνδυνο γύρισμα του Βίντα, απομακρύνει έγκυρα ο Στάνκοβιτς

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός | 1-0, ο Γκρέγκοριτς νικά κατά κράτος τον Ρέτσο και σκοράρει

ΑΕΚ – Μπράιτον 20′: Μετά από μια τεράστια ευκαιρία για τους Άγγλους στο 2′ (διπλή τελική από τον Φέργκιουσον), η ΑΕΚ έχει ανεβάσει ρυθμούς, φτάνει συχνά στην περιοχή της Μπράιτον και σε 1-2 περιπτώσεις έχει απειλήσει με τον Πινέδα στο 13′ και στο 18΄ με τους Γκατσίνοβιτς, Πινέδα.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκρέγκοριτς και πάλι είναι ο άνθρωπος που βρίσκει δίχτυα καθώς πήδηξε αμαρκάριστος στην περιοχή του Ολυμπιακού και με κεφαλιά έκανε το 2-0!

ΓΚΟΛ: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 2-0: Εφιαλτικό ξεκίνημα για τους Πειραιώτες καθώς βρίσκονται πίσω με δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά!  Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκρέγκοριτς βρίσκει και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά με σκαστή κεφαλιά!

ΓΚΟΛ: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-0: Μόλις στο 3′ οι Γερμανοί ανοίγουν το σκορ! Αδικαιολόγητη αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Εγκεστάιν σεντράρει, η μπάλα φτάνει στον Γκρέγκοριτς ο οποίος πλασάρει για το 1-0.

1: Άρχισαν και τα δυο παιχνίδια.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος – Φορτούνης, Ελ Κααμπί, Ποντένσε.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Σολμπάκεν

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου – Σιλντίλια, Γκίντερ, Λάινχαρτ – Ντόαν, Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Μακένγκο – Χέλερ, Γκρέγκοριτς, Γκρίφο.

Στον πάγκο: Μίλερ, Γκούλντε, Βάινχαουπτ, Αντάμου, Σάλαι, Ρέχλ, Ρίντλιν, Μπάουρ.

ΑΕΚ – Μπράιτον

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Πινέδα – Μάνταλος, Τσούμπερ.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Γκίνης, Μοχαμάντι, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Πισάρο.

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Φερμπρούχεν, Ίγκορ, Ντανκ, Χάινσελγουντ, Φέλτμαν, Γκίλμουρ, Γκρος, Μιτόμα, Αντίγκρα, Φέργκιουσον, Ζοάο Πέδρο.

Στον πάγκο: Στιλ, ΜακΓκίλ, Μίλνερ, Νταχούντ, Μπαλεμπά, Μπουονανότε, Χίντσι, Σουσάν, Τζάκσον, Κάβαναγκ, Ντάφους.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα