Απίστευτες εκπλήξεις στην 11άδα της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ δίνει σούπερ κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της στο Europa League. Η Μπράιτον είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να έχει σε ένα do or die παιχνίδι. Εκπρόσωπος της Premier League, κάπου εκεί θα έπρεπε να τελειώνει η συζήτηση για την αποστολή της ομάδας του Αλμέιδα. Η Ελλάδα

φέτος μπορεί να έχει δύο νίκες απέναντι στους Άγγλους (η Ένωση στο Μπράιτον, ο Ολυμπιακός με τη Γουέστ Χαμ) αλλά οποιαδήποτε σύγκριση των δύο ποδοσφαιρικών κόσμων είναι μάλλον άτοπη.

Η ΑΕΚ είχε αρκετά ζητήματα στην προετοιμασία της, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι εκτός. Καθόλου καλό αυτό. Εκτός αγώνα με τραυματισμό και ο Γιόνσον, βασική επιλογή για τα χαφ. Το θετικό για τον Αλμέιδα πως μπήκε ο Αραούχο.  

Οι σκέψεις για την 11άδα ήταν πολλές για τον Αλμέιδα πριν τη σέντρα. Γνωρίζει πως η Μπράιτον είναι ομάδα που δεν πρέπει να βρει χώρους. Η ένταση που παίζουν οι ομάδες στην Αγγλία είναι διαφορετική σε σχέση, σχεδόν, με όλες τις υπόλοιπες Λίγκες στον κόσμο.

Ο προπονητής της Ένωσης επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Αραούχο, όπως είχατε διαβάσει από το Sportime, μια και οι προπονήσεις που είχε κάνει ήταν δύο. Βασικός και πάλι ο Μάνταλος, ο Πινέδα θα είναι στον άξονα και στην κορυφή ο Τσούμπερ, όπως και στα Γιάννενα.

Βασικός και ο Ρότα, μια και ο Σιντιμπέ είχε αγωνιστεί στα Γιάννενα και ο Αλμέιδα δε δίνει στο Γάλλο δεύτερο σερί παιχνίδι σε 4 ημέρες! Εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος, που έχει ίωση.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Γκίνης, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιντιμπέ, Αραούχο, Ελίασον, Πόνσε, Πισάρο.

Η 11άδα της Μπράιτον: Βερμπρούγκεν, Ίγκορ, Ντανκ, Ζοάο Πέδρο, Γκίλμουρ, Γκρος, Μιτόμα, Αντίνγκρα, Φέργκιουσον, Γκίλμουρ, Χίνσελγουντ.

Στον πάγκο είναι οι Στιλ, ΜακΓκιλ, Μίλνερ, Νταχούντ, Μπαλέμπα, Μπουονανότε, Χίντσι, Τσουσάν, Τζάκσον, Κάβανα, Ντούφους.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα