H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Η Luisinha Oliveira ποζάρει με σέξι μπικίνι και οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι επέστρεψε με τον αστέρα της F1 Lando Norris αφού είδαν τη φωτογραφία

Και οι δύο φαίνεται να βρίσκονται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας – μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τη λαμπερή ζωή της Luisinha Oliveira.

Η Luisinha Oliveira εντυπωσίασε με μπικίνι. Οι θαυμαστές πιστεύουν ότι ο Λάντο Νόρις βρίσκεται στην ίδια παραλία που ανέβασε αυτό το στιγμιότυπο.

Η Luisinha , 23 ετών, δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό

της στο Instagram για τους 375.000 ακόλουθούς της.

Πολλοί θαυμαστές επαίνεσαν την εικόνα καθώς γρήγορα κέρδισε πάνω από 40.000 likes.

Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές έκαναν μια σύνδεση μεταξύ της φωτογραφίας και μιας ανάρτησης που ανέβασε ο Νόρις στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Το αστέρι της F1 μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από μια παραλία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, την οποία πιστεύουν ότι είναι η ίδια παραλία που επισκέπτεται ο Luisinha.

Ο Norris βρέθηκε στη Νότια Αμερική μετά το GP της Βραζιλίας του περασμένου Σαββατοκύριακου στην πίστα Interlagos στο Σάο Πάολο – όπου τερμάτισε δεύτερος, μόλις οκτώ δευτερόλεπτα πίσω από τον Max Verstappen .

Ένας θαυμαστής σχολίασε: “Luisinha Oliveira και Landinho από τη Βραζιλία .”

Ένας δεύτερος έγραψε: “Ο Λάντο μόλις δημοσίευσε στην ίδια παραλία.”

Ένας τρίτος είπε: “Σάο Πάολο με τον Λάντο;”, όπως αστειεύτηκε ένας άλλος: “Γεια σου Λάντο!”

Το ζευγάρι είχε σχέση για ένα χρόνο

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΣυνέντευξη στον Kalle Rovanpera τον διπλό παγκόσμιο πρωταθλητή WRCHalloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;MotoGP Marquez: «Δεν σκέφτομαι να ταιριάξω με τον Rossi»

Ο οδηγός της McLaren είχε σχέση με τη Luisinha Oliveira για ένα χρόνο πριν χωρίσουν τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ήταν τακτική στους αγώνες της F1 κατά τη διάρκεια της σχέσης τους καθώς έδειξε την υποστήριξή της στον Norris .

Μια πρόσφατη ανάρτησή της την είδε για άλλη μια φορά  να ροκάρει ένα χαμηλό ρούχο  καθώς πόζαρε με κορσέ στο Instagram.

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο στιγμιότυπο με μπικίνι είχε θαυμαστές  που χαρακτηρίζουν τη Luisinha ως το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο»  καθώς ρουφούσε τον ήλιο σε μια βάρκα.

Μέσα στη λαμπερή ζωή της Luisinha Oliveira ως μοντέλο και πρώην αστέρα της F1 Wag …

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1 Βραζιλίας: Esteban Ocon αποκάλεσε τον Fernando Alonso «f***ing ηλίθιο»Συνεργείο μοτοσυκλετών Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια δίπλα σαςF1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώροΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα