Formula 1 : Ο Verstappen είναι πάνω από τον Hamilton, είναι ο καλύτερος στην ιστορία

Το πρώην αφεντικό της Formula 1  ο Ecclestone χτυπά στο κόκκαλο και αποκαλύπτει τις προτιμήσεις του για τους οδηγούς στο τρέχον grid δίνοντας στο Verstappen την εύνοια του.

Formula 1 : Είναι γνωστό ότι ο Bernie Ecclestone δεν μασάει τα λόγια του όταν πρόκειται να εκφράσει τις απόψεις του για την Formula 1 , είτε για αυτούς που διευθύνουν το σόου είτε για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές (τους οδηγούς) που είναι αυτοί που τελικά δικαιολογούν ένα θέαμα που έχει πολλούς οπαδούς.

Το πρώην αφεντικό

του Grand Circus μίλησε στην Daily Mail. Ο Βρετανός μεγιστάνας επέκρινε για άλλη μια φορά (φυσικά) την Liberty Media. Αυτή τη φορά οφείλεται το βαρύ ημερολόγιο που έφτιαξαν τον τελευταίο καιρό και το οποίο θα επαναληφθεί και του χρόνου.

“Η γνώμη μου είναι ότι 18 αγώνες είναι αρκετοί. Κάναμε 20 και συχνά πίστευα ότι ήταν λίγο υπερβολικό. Γιατί πρέπει να σκεφτείς τις ομάδες. Σε λίγο, θα πρέπει να απασχολήσουν διπλό προσωπικό. Με 22 ή 23 αγώνες θα υπάρξουν πάρα πολλά διαζύγια. Είναι θέμα πότε.», προέβλεψε ο Άγγλος, που τον επόμενο μήνα γίνεται 93 ετών.

Στη συνέχεια συνέχισε επικρίνοντας περαιτέρω τα σημερινά αφεντικά της Formula 1 : «Ίσως έχουν απόλυτο δίκιο· ίσως έκανα λάθος που προσπαθούσα να την κρατήσω περισσότερο στη Formula 1. Παρακολουθώ κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα και κοιτάζω και σκέφτομαι: «Θεέ μου προσπαθούμε να δείξουμε Formula 1 ή προσπαθούμε να δείξουμε άλλα πράγματα;».

“Το Netflix τους έχει αιχμαλωτίσει λίγο και το ακολουθούν υπερβολικά. Το Netflix ασχολείται με την ψυχαγωγία όσο τους βολεύει. Δεν είναι σαν τους παλιούς μας ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που ήταν μαζί μας για πάντα.”

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουMotoGP Ινδία: Ο Bezzecchi κερδίζει μεγαλoπρεπώς,ο Bagnaia νοκ-άουτ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοίγει ξανάΟ μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωέςΚατάταξη πόντων F1 όλων των εποχών: Πού εμφανίζονται οι Hamilton, Verstappen και Alonso;Max Verstappen και τώρα ας πιπιλίσουν κανένα αυγουλάκιFormula 1 : Ο Max Verstappen  είναι ο καλύτερος, λέει ο Μπέρνι

Από την άλλη, ο Ecclestone έχει σταθμίσει ποιος θεωρεί ότι είναι ο μεγαλύτερος.

“Ο Μαξ είναι ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών. Χωρίς αμφιβολία. Κάποτε έλεγα τον Alain Prost . Τώρα θα έλεγα τον Max Verstappen . Είναι ο καλύτερος. Είναι πιο έξυπνος όσον αφορά στο να βγάλει το καλύτερο από το μονοθέσιο. Δεν χαζεύει Μπαίνει αμέσως στο πρόγραμμα. Στη λίστα μου είναι πάνω από τον Λιούις Χάμιλτον », είπε ο Έκλεστοουν .

” Ο Lewis είναι προφανώς σούπερ έξυπνος, σούπερ ταλαντούχος. Ο Lewis Hamilton καταλαβαίνει τους ανθρώπους και παίρνει το καλύτερο από αυτούς, ενώ ο Max παίρνει το καλύτερο από το αυτοκίνητο. Είναι πολύ διαφορετικός από τον Max Verstappen  . Όταν ο Lewis Hamilton σταματήσει τους αγώνες, μπορεί να μπει σε ένα διαφορετικό κόσμο – ψυχαγωγία ή οτιδήποτε άλλο – αλλά αυτός δεν θα είναι ο τρόπος που θα μπορούσε να πάει ο Max .

“Θα σας πω ότι ο Μαξ είναι ένας από εμάς. Στη σφαίρα της Formula 1, κανείς δεν είναι σαν τον Λιούις , κανείς δεν είναι. Νομίζω ότι τις πρώτες μέρες ήταν λίγο διαφορετικός από τους άλλους ανθρώπους. Στο σχολείο, ήμουν λίγο κάτω- σε μέγεθος, οπότε είναι και λίγο διαφορετικό. Όπως συνέβη με τον Lewis . Είχε την υποστήριξη του πατέρα του.”

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !F1 τα νέα των Paddock21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα