Euroleague: Ακόμα και… Σαββατοκύριακο οι εξ αναβολής!!!

Συνάντηση με τους εκπροσώπους 11 Ευρωπαϊκών Λιγκών είχε η Euroleague αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε! Η περιβόητη πρόταση-Μεσίνα δε συζητήθηκε καν (επιβεβαιώνοντας τον Έντουαρντ Σκοτ) περί «κοψίματος» των διοργανώσεων. Μόνο που η πρόταση περί εξ αναβολής αγώνων το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Επί της ουσίας η Euroleague θέλησε να ενημερωθεί περί την κατάσταση στο πρωτάθλημα κάθε χώρας. Πόσα κρούσματα υπάρχουν

ενώ εντύπωση έκανε και το ότι η συζήτηση περιστράφηκε σε γενικότητες, χωρίς ατζέντα ουσιαστική. Και το χειρότερο; Δεν φάνηκε πουθενά ότι υπάρχει Plan B στον ορίζοντα. Αυτό που έλεγε ο Μπερτομέου ότι διαθέτει αλλά όπως φαίνεται δεν το διαθέτει!

Αυτό είναι μάλλον ανατριχιαστικό κι εκθέτει τον CEO της Euroleague.

Πάντως προς το τέλος της κουβέντας ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, πέταξε και τη… βόμβα περί τοποθέτησης των εξ αναβολής αγώνων Σάββατο ή Κυριακή; Βέβαια ζήτησε από τις Λίγκες να μεριμνήσουν ώστε να γίνει κάτι τέτοιο, με τη διπλωματική τοποθέτηση «δεν έχουμε σκοπό να ορίσουμε ματς το Σαββατοκύριακο αλλά αν συμφωνήσουν οι δύο αντίπαλοι θα γίνει κι αυτό»!

Οι εκπρόσωποι των Λιγκών θα έχουν το δικό τους meeting την Παρασκευή (6/11) και είναι βέβαιο ότι ενδεχόμενο ορισμού εξ αναβολής αγώνων το Σαββατοκύριακο θεωρείται απαγορευτικό.

Η Euroleague ζήτησε από τις Λίγκες να… συνεννοηθούν μεταξύ τους για να βγει το πρόγραμμα. Αν αυτό θεωρείται δείγμα διάθεσης συνεργασίας, τότε μάλλον ζούμε σε άλλη διάσταση.

Το άρθρο Euroleague: Ακόμα και… Σαββατοκύριακο οι εξ αναβολής!!! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα