Εκτός λόγω πειθαρχικού ο Ομπαμεγιάνγκ

Όλα τα είχε η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα πειθαρχικά παραπτώματα της έλειπαν. Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο γερμανικός σύλλογος, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός αποστολής καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η αποστολή της Ντόρτμουντ όταν έφτασε στο αεροδρόμιο για να πετάξει για την Στουργκάρδη δεν είχε τον Γκαμπονέζο επιθετικό, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Πίτερ Μπος. Ο λόγος του πειθαρχικού παραπτώματος δεν γνωστοποιήθηκε από τον γερμανικό σύλλογο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως και πέρυσι ο Ομπαμεγιάνγκ είχε μείνει εκτός
αποστολής επειδή στο ρεπό του είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο, παρά την απαγόρευση για μακρινή μετακίνηση από τον Τόμας Τούχελ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ "ξόδεψε" το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ολλανδός προπονητής με ταξίδη στη Βαρκελώνη παρέα με τον αδερφό του και το πιθανότερο σενάριο του πειθαρχικού να έχει να κάνει με αργοπορημένη επιστροφή στην προπόνηση. Κάτι τέτοιο πάντως για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται

Η Μπορούσια δοκιμάζεται το βράδυ της Παρασκευής στην έδρα της Στουτγκάρδης και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και το 1-2 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα