Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης (23/04)

Αναλυτικά:Κριός

Αυτή η περίοδος μπορεί να φανεί λίγο δύσκολη λόγω των αστρολογικών επιρροών που περιγράφεις. Η έλλειψη κύριων όψεων της Σελήνης μπορεί να σημαίνει ότι είναι μια περίοδος σταθερότητας και καθημερινότητας, καθώς δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για μεγάλες αλλαγές ή νέες αρχές. Συνεπώς, η συντροφικότητα και η επικοινωνία με άλλους μπορεί να είναι ένας τρόπος να περάσεις αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, με τη μετάβαση της Σελήνης στον Σκορπιό, η διάθεσή σου μπορεί να αλλάξει και να επικεντρωθείς σε θέματα

που σχετίζονται με οικονομικά και πρακτικά θέματα. Ενδέχεται να νιώσεις πιο κλειστός συναισθηματικά και να εστιάσεις σε πραγματικά ζητήματα που απαιτούν προσοχή σου. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο φοβίες και ανασφάλειες, αλλά είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις αυτά τα συναισθήματα με σύνεση και διαχείριση τους με θετικό τρόπο. Αντί να επιτρέψεις στο φόβο και στη ζήλια να σε κυριεύσουν, επικεντρώσου στην ανάπτυξη της εσωτερικής σου δύναμης και στην αυτογνωσία.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Ζυγό στον 6ο σου, φαίνεται ότι η καθημερινή σου ρουτίνα θα συνεχίσει να είναι σταθερή χωρίς μεγάλες αλλαγές. Είναι μια καλή περίοδος για να αφιερώσεις χρόνο στην τάξη και την οργάνωση του περιβάλλοντός σου. Ωστόσο, με τη μετάβαση της Σελήνης στον Σκορπιό στον 7ο σου και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πιέσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Η εξάρτηση της διάθεσής σου από τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου μπορεί να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο περίπλοκη. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την εμπάθεια και τις αρνητικές συναισθηματικές εντυπώσεις που μπορεί να προκαλέσει αυτή η κατάσταση, προσπαθώντας να διατηρήσεις μια ισορροπημένη προσέγγιση και να εστιάσεις στην αντιμετώπιση των προκλήσεων με ηρεμία και σύνεση.

Δίδυμος

Η περίοδος που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον 5ο σου σημαίνει πιθανώς χαλάρωση και ευχάριστη κοινωνική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σου. Μετά τη μετάβαση της στον Σκορπιό στον 6ο σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις έντονο επιθυμία να ασχοληθείς με καθαριότητα και τακτοποίηση του περιβάλλοντός σου. Όμως, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ανασφάλειες και ανησυχίες σε σχέση με θέματα υγείας ή σχέσεων. Συνίσταται να διατηρήσεις την ψυχραιμία και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με σύνεση και αποφασιστικότητα, αναζητώντας λύσεις με συναισθηματική υποστήριξη και ανοικτή επικοινωνία.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο σου και δεν σχηματίζει κύριες όψεις, είναι σημαντικό να αποφύγεις νέες δραστηριότητες ή σχέδια που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ή κληρονομικές υποθέσεις. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στην ανάπαυση και την ξεκούραση, ενδεχομένως να ασχοληθείς με δουλειές στο σπίτι ή να περάσεις χρόνο με τις αγαπημένες γυναίκες στη ζωή σου. Καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 5ο σου, είναι πιθανό να αισθανθείς πιο κοινωνικός και αισιόδοξος. Παρ’ όλα αυτά, λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις έντονα συναισθήματα πάθους, ζήλιες και καχυποψίες για τον αγαπημένο σου. Συνιστάται να αποφύγεις τη δημιουργία σεναρίων που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Λέων

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον 3ο σου και δεν σχηματίζει κύριες όψεις μέχρι το απόγευμα, είναι σοφό να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου δραστηριότητες χωρίς να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Αν έχεις προγραμματισμένη μια συνάντηση ή ραντεβού, είναι πιθανό να μην καταλήξεις σε συγκεκριμένη απόφαση. Απέφυγε άσκοπες μετακινήσεις και υπογραφές, εκτός αν απαιτείται να εξοφλήσεις κάποιον λογαριασμό. Το απόγευμα που η Σελήνη θα μεταβεί στον Σκορπιό στον 4ο σου σπίτι, ενδέχεται να θελήσεις να παραμείνεις μέσα και να απολαύσεις την ηρεμία του χώρου σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, ενδέχεται να νιώσεις ψυχολογική πίεση από τον/την σύντροφό σου και να αντιμετωπίσεις έντονα συναισθήματα γι’ αυτόν/αυτήν. Συνίσταται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με σύνεση και εποικοδομητικότητα.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον 2ο σου και δεν σχηματίζει κύριες όψεις μέχρι το απόγευμα, απέφυγε να προχωρήσεις σε νέες αγορές, καθώς είναι πιθανό να αποδειχθεί αναποτελεσματικό το ψάξιμο και να μην βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Δεν είναι επίσης καλή ώρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις ή για να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο σου, θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να επικοινωνήσεις και να συναντήσεις κόσμο. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, ενδέχεται να νιώσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις βαριές και να μην έχεις τη διάθεση ή την ενέργεια να ασχοληθείς με τις εργασιακές ή οικιακές σου υποχρεώσεις, ούτε καν νοητικώς.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που η Σελήνη βρίσκεται στον 1ο σου και δεν σχηματίζει καμία κύρια όψη μέχρι το απόγευμα, είναι πιθανό να επικεντρωθείς στη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας σου. Μπορείς να επιλέξεις να κοιμάσαι περισσότερο για να αισθανθείς πιο ξεκούραστος/η και φρέσκος/ια, ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που δεν απαιτούν πολύ κόπο, ώστε να αποφύγεις τη σωματική εξάντληση. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 2ο σου, κυρίως με το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, ενδέχεται να νιώσεις καρμιριά και έντονη κτητικότητα με τα χρήματα και τα πράγματά σου γενικότερα. Είναι πιθανό να υιοθετήσεις πλάγιους τρόπους και μέσα από ψυχολογικά τερτίπια να επηρεάσεις τα παιδιά σου, προκειμένου να τους δώσεις περισσότερα χρήματα.

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον 12ο σου και δεν σχηματίζει κύριες όψεις, είναι πιθανό να αισθάνεσαι έλλειψη διαθέσεων για δραστηριότητες ή επαφές με άλλους ανθρώπους. Εάν έχεις τον χώρο και τον χρόνο, είναι καλό να επικεντρωθείς στον διαλογισμό και να αφιερώσεις χρόνο στην εσωτερική σου ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις θετικά και φιλοσοφικά ορισμένες καταστάσεις και να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες σκέψεις. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο σου στον 1ο σου, θα είσαι πιο έτοιμος/η να εκφράσεις τις επιθυμίες και τις ατομικές σου επιδιώξεις. Ωστόσο, με τον τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, το βράδυ ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις και ξεσπάσματα στο σπίτι με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση με ψυχραιμία και συμπόνια.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον 11ο σου και χωρίς κύριες όψεις έως το απόγευμα, θα νιώθεις ευδιάθετος/η και θα είσαι πολύ κοινωνικός/ή. Ωστόσο, οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν ενδέχεται να μην οδηγήσουν πουθενά, οπότε απέφυγε να αναπτύξεις σημαντικές συζητήσεις ή να θέσεις νέους στόχους και σχέδια. Αν βασιστείς στη στήριξη άλλων ανθρώπων αυτές τις ώρες, μπορεί να μην λάβεις νέα από αυτούς. Το απόγευμα, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο σου, θα αρχίσεις σταδιακά να αποσυρθείς από τον κόσμο και την πολυκοσμία. Λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, είναι πιθανό να αναδειχθούν έντονοι φόβοι και ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Θα είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην αφήσεις τα αισθήματά σου να επικρατήσουν.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 10ο σου και χωρίς κύριες όψεις έως το απόγευμα, θα επικεντρωθείς στις καθημερινές εργασιακές σου υποχρεώσεις, αν και θα νιώθεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέα επιχειρηματικά σχέδια. Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποφύγεις να το κάνεις αυτήν την περίοδο. Φρόντισε να διατηρήσεις τη φήμη και την εικόνα σου, επικεντρώνοντας στα βασικά καθήκοντα και αφήνοντας τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σου για αργότερα. Αργότερα, όταν η Σελήνη μεταβεί στον Σκορπιό στον 11ο σου, θα επιθυμείς να επικοινωνήσεις και να συναντήσεις φίλους. Ωστόσο, αργά το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου θα δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση.

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 9ο σου χωρίς κύριες όψεις, μπορείς να νιώθεις την έντονη ανάγκη να αποφύγεις τις ρουτίνες. Ίσως να σκέφτεσαι να οργανώσεις ένα ταξίδι, αλλά είναι καλύτερα να μην κάνεις σημαντικά σχέδια αυτήν την περίοδο. Συνέχισε την καθημερινή σου ρουτίνα, διάβασε ένα βιβλίο ή επικοινώνησε με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πνευματικά. Αργότερα, όταν η Σελήνη μεταβεί στον Σκορπιό στον 10ο σου, η προσοχή σου θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και κοινωνικά καθήκοντα σου. Ωστόσο, αργά το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, μπορεί να τείνεις να εξετάζεις διάφορα σενάρια για το πώς θα επηρεάσεις πρόσωπα και καταστάσεις για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά σου.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον 8ο σου χωρίς κύριες όψεις μέχρι το απόγευμα, είναι σχεδόν απαγορευτικό να εμπλακείς σε οικονομικές συναλλαγές ή να ξεκινήσεις νέες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις. Μπορείς όμως να εξοφλήσεις ένα χρέος και να το απαλλαγείς οριστικά. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 8ο σου αργότερα, η ψυχολογία σου θα επηρεαστεί αρνητικά, ειδικά όταν αργά το βράδυ σχηματιστεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου. Μπορείς να νιώσεις έντονες ανασφάλειες και φοβίες για οικονομικά και κληρονομικά θέματα, ενώ επίσης μπορεί να παρουσιαστεί ζήλια και κτητικότητα προς τον/την σύντροφό σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς όλα αυτά προέρχονται από τη δική σου συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα