Ζιντάν: «Ας εστιάσει στο ποδόσφαιρο ο Ρονάλντο»

Το τέλος της περιόδου αγωνιστικής αφλογιστίας θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο μέλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ σε 14 αγώνες πρωταθλήματος φέτος, με την ομάδα του να απέχει 19 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ρονάλντο έχει βρεθεί στο επίκεντρο για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφού συζητιέται το ενδιαφέρον της
Ρεάλ για τον Νεϊμάρ, που από τον Αύγουστο αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος μιλάει συνεχώς για πράγματα που αφορούν τον σύλλογό μας, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι ο Κριστιάνο πρέπει να σκέφτεται το παιχνίδι του, όπως άλλωστε έκανε πάντα», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

«Κι εγώ από την πλευρά μου, θέλω μόνο να αναφερθώ στα όσα μπορεί να συνεισφέρει στους αγώνες της Ρεάλ. Δεν μπορώ να τον φανταστώ να πηγαίνει σε άλλη ομάδα, αυτό είναι όλο. Βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε να είναι. Ολοι τον αγαπούν εδώ. Δεν θέλω να αναφερθώ στο συμβόλαιό του. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα όσα συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα