Χιμένεθ: «Σημαντικός για εμάς ο Βράνιες» (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στις κάμερες των καναλιών Novasports, για το θέμα με τον Βράνιες, την κλήρωση με τον Ολυμπιακό αλλά και για τον αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο στην Λάρισα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το θέμα με τον Βράνιες: «Είναι ένας σημαντικός

ποδοσφαιριστήςόταν είναι στο 100%. θα προσπαθήσουμε με πολλά τα μέσα να φτάσει και πάλι σεαυτό, ώστε να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Η ζωή ενόςεπαγγελματία είναι γεμάτη από εμπόδια, υπάρχουν επιτυχίες και λάθη. Είμαστεάνθρωποι και κάνουμε λάθη. Είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη και νασυγχωρούμε. Σε έναν κόσμο τελειότητας, εγώ είμαι γεμάτος ατέλειες. Ο Βράνιες,από σήμερα, είναι πολύ σημαντικός από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει κάθεαμφιβολία. Είναι παίκτης της ΑΕΚ και πρέπει να προστατευτεί από την ΑΕΚ και τοθέμα τελειώνει. Είναι θέμα το οποίο έχει λήξει».

Για τις μεταγραφές: «Κάναμε ένα 2017 πάρα πολύ καλό, ανμείνουμε έτσι, θα είναι καταπληκτικά, αν ενισχυθούμε, θα είναι επίσης,καταπληκτικά. Δεν είναι αναγκαιότητα να κάνουμε μεταγραφή. Να σκεφτόμαστε ότιεμείς που είμαστε εδώ πρέπει να δώσουμε λύσεις. Ήρθε ο Μασούντ, ήρθε ο Μοράν,αν έρθει κάποιος άλλος, είναι ευπρόσδεκτος, αν όχι, συνεχίζουμε. Ίσως το 2017να άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι πολλέςφορές το ποδόσφαιρο είναι άδικο, να δουλεύεις σκληρά και να έρθει ένα άδικοαποτέλεσμα».

Για το αν θα μείνει για πολλά χρόνια: «Φυσικά και είμαιχαρούμενος εδώ. Πέρυσι η απόφαση που πήρα να έρθω ήταν και εξαιτίας της αγάπηςμου για την ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που θα βγουν να φιλούν το σήμα τηςομάδας, αλλά τη σέβομαι και την έχω στην καρδιά μου»,.

Για το αν θαπροτιμούσε πρόκριση επί του Ολυμπιακού ή επί της Ντιναμό Κιέβου: «Φαντάζομαιότι ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι δύο πολύσημαντικές προκρίσεις, κόντρα στη Ντιναμό θα γράψουμε ιστορία. Θα έχουμε χρόνονα μιλήσουμε για όλα τα παιχνίδια, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό είναι έναςπρόωρος τελικός. Με αυτή την κλήρωση, δώσαμε ικανοποίηση στις υπόλοιπες ομάδες.Σε αυτή τη διοργάνωση δεν αντιμετωπίζει μια ομάδα όλους τους αντιπάλους».

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Το σίγουρο είναι ότι θαυπάρχουν διάφορα... ενδιαφέροντα συστατικά, θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες στογήπεδο της Λάρισας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση,θα είναι δύσκολο να κάνουμε παιχνίδι κατοχής, αλλά ελπίζω ο αγωνιστικός χώροςνα δυσκολέψει και τη Λάρισα. Σίγουρα θα είναι έντονο παιχνίδι, μετά από μερικέςημέρες έχουμε ένα επίσης δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το αν η ΑΕΚ έχει το ρόστερ να ανταποκριθεί στο δύσκολοπρόγραμμα: «Νομίζω πως ναι. Το πιο σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι πέρυσι ταπήγαμε πολύ καλά με αρκετές απουσίες. Η ΑΕΚ είναι ικανή να δίνει τη μάχη τηςχωρίς σημαντικούς παίκτες όπως ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον. Είναι για εμάς τόσοσημαντικό όσο ο Μέσι και ο Μπουσκέτς στη Μπαρτσελόνα».


Για το αν έχει αποφασίσει να παίξει επιθετικά κόντρα στηΛάρισα: «Είναι ξεκάθαρο το σύστημα και η πρόθεσή μας σε αυτό το παιχνίδι.Θέλουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλοςθέλει αποτέλεσμα».

Για το πως ζει το παιχνίδι από την κερκίδα: «Όλα ταπαπούτσια μου είναι κατεστραμμένα από τα χτυπήματα στον τοίχο. Είναι έναςδιαφορετικός τρόπος να κατευθύνεις την ομάδα. Η διαφορά είναι μερικάδευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει εντολή. Έχω έξοχους επαγγελματίες συνεργάτες καιαυτό διευκολύνει τη δουλειά μου. Προσπαθούμε να είμαστε οικογένεια, σεβόμαστε οένας τον άλλον και το καταφέρνουμε. Πάντα υπάρχουν προβλήματα στις οικογένειες.Eίναι πολύ σημαντική η δουλειά όλων, όχι μόνο των άμεσων συνεργατών, είναι οιφροντιστές, οι φυσικοθεραπευτές και οι υπόλοιποι».

Keywords
Τυχαία Θέματα