Υπερασπίστηκε τον Αλι ο Ποτσετίνο

Τη στήριξη του Ντέλε Αλι ανέλαβε ο προπονητής του στην Τότεναμ Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μετά την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί ο Αγγλος μέσος για τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Η δική του αγωνιστική πτώση έχει συνδυαστεί μάλιστα με μέτρια αποτελέσματα για τους Σπερς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή έχουν πέσει στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Οσο για τον 21χρονο διεθνή, έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ από τον περασμένο Αύγουστο και δεν βοήθησε να αποτραπούν οι ήττες από
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και Λέστερ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του», απάντησε ο Αργεντινός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη του. «Η ερώτησή σας ήταν τύπου ‘ο Ντέλε Αλι δεν παίζει όπως τα πρώτα χρόνια’. Μα τα πρώτα του χρόνια εδώ είναι οι τελευταίες σεζόν. Είναι πάρα πολύ νέος», επέμεινε.

«Πρέπει να βρει τις ισορροπίες του, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι έχει καταφέρει. Είναι φυσικό να περιμένουμε πολλά από εκείνον, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Θέλουμε να σκοράρει σε κάθε ματς και να κάνει απίστευτα πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα