Ξεκαθαρίζει για Μαργαρίτη, Κόνιαρη

Αύριο (21/1) πρόκειται να μάθουν οι «ασπρόμαυροι», αν οι δύο παίκτες μπορούν να βοηθήσουν στον ερχόμενο αγώνα με την Τενερίφη (24/1).

Με δύο σημαντικές απουσίες αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (20/1) παιχνίδι με τον ΓΣ Λάρισας Φάρο. Δεν έπαιξαν με τους «ασπρόμαυρους» τόσο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όσο και ο Αντώνης Κόνιαρης, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν από τις προηγούμενες ημέρες και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν.

Ο Κόνιαρης ούτως ή άλλως ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα στη Λάρισα,
καθώς δεν είχε συνέλθει πλήρως από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε πολύ μέσα στην εβδομάδα. Ο Μαργαρίτης, όμως, ενώ ήταν στην αποστολή για το σημερινό ματς, δεν πήρε χρόνο. Κι αυτό, διότι παρά τις θεραπείες που έκανε και χθες και σήμερα, όταν δοκίμασε και πριν το ματς, αλλά και στο ημίχρονο, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Με αυτά και με αυτά, οι «ασπρόμαυροι» αύριο (21/1) θα έχουν εικόνα για τους δύο παίκτες εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (24/1), στην Τενερίφη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Εφόσον κριθεί ότι μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή, αυτό θα γίνει.

Να σημειωθεί ότι επειδή το ταξίδι είναι μακρύ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν αυτό να ξεκινήσει από την Κυριακή (21/1). Αρχικώς, αύριο το βράδυ η ομάδα θα αναχωρήσει με την τελευταία πτήση (23:15) για Αθήνα, και νωρίς το πρωί (9:00 π.μ.) της Δευτέρας (22/1) θα αναχωρήσει για Τενερίφη, μέσω Μαδρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα