Βρέθηκαν οι σεναριογράφοι του "Bond 25" και είναι βετεράνοι του franchise

Αναμένεται η ανακοίνωση σχετικά με τον σκηνοθέτη.

Η αποχώρηση του Danny Boyle τάραξε αρκετά τα νερά για την επόμενη ταινία "James Bond" και ανάγκασε τους συντελεστές της ταινίας να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την εύρεση σκηνοθέτη και σεναριογράφου και να μην ξεφύγουν, ιδιαίτερα, από το πρόγραμμα. Μετά από μία αναζήτηση μερικών εβδομάδων και με αρκετά ονόματα να περνούν και να φεύγουν, η τελική απόφαση έγειρε υπέρ της εμπειρίας.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με το Deadline, οι Neal Purvis και Robert Wade αναλαμβάνουν το σενάριο του

"Bond 25". Οι δυο τους έχουν υπηρετήσει ήδη το franchise, και για τις τρεις πιο πρόσφατες ταινίες του μάλιστα, "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre".

Η πρόσληψη τους, ωστόσο, για την ερχόμενη ταινία του πράκτορα 007 δεν στηρίζεται αποκλειστικά στην εμπειρία και την πρότερη συνεργασία τους, αλλά και στην ιδέα που είχανε για το "Bond 25". Οι Purvis και Wade υπέγραψαν ήδη ένα σχεδιάγραμμα του σεναρίου, το οποίο παρέδωσαν στην παραγωγή και έγινε δεκτό.

Οι Purvis και Wade έχουν εργαστεί σε κάθε ταινία του franchise "James Bond", από το 1999 και την ταινία "The World Is Not Enought", με τον τότε Bond, Pierce Brosnan, μέχρι και την πιο πρόσφατη, "Spectre", για την οποία άφησαν την υπογραφή τους στο σενάριο. Σχετικά με την πρόσληψη τους και για το "Bond 25" δεν έχουν ειπωθεί, ακόμα, σχόλια εκ μέρους της MGM.

Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, το πιο πρόσφατο όνομα που εμφανίστηκε στις υποθέσεις για την αντικατάσταση του Boyle ήταν αυτό της S.J. Clarkson, η οποία έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία του "Star Trek 4". Σε περίπτωση που επιλεγεί, θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία του τεράστιου franchise "Bond". Για να τα καταφέρει, χρειάζεται να ανταγωνιστεί τον Christopher McQuarrie, σκηνοθέτη του "Mission: Impossible- Fallout", όπως και τους Bart Layton ("American Animals) και Yann Demange ("White Boy Rick").

Στο cast πιθανή προσθήκη είναι και ο Saïd Taghmaoui, για τον ρόλο του νέου αντιπάλου του James Bond. Η επιλογή του κρίνεται πλέον από το σενάριο, αφού ο Taghmaoui υπήρξε επιθυμία του Boyle, σύμφωνα και με το σενάριο του που ήθελε τον villain να κατάγεται από τη Μέση Ανατολή. Πολλές ακόμα πληροφορίες σχετικά με την ταινία αναμένεται να ανακοινωθούν. Μένει, επιπλέον, να κριθεί αν η ταινία θα παραμείνει στο αρχικό της πρόγραμμα που ήθελε τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Δεκέμβρη.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceBond 25: Θα είναι ο Saïd Taghmaoui ο επόμενος αντίπαλος του James Bond;Σε γυναίκα στράφηκαν οι προσδοκίες για τη σκηνοθεσία του "Bond 25"Το "Bond 25" έχει βλέψεις για τον σκηνοθέτη του "Mission Impossible: Fallout"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα