Αζάρ ή Πέδρο δεν πάρουν γεύση από Τούμπα

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε πως στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα ξεκουράσει έναν εκ των Εντέν Αζάρ ή Πέδρο. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει πως οι δύο παίκτες είναι σημαντικοί για την πορεία της ομάδας στην Premier League γι' αυτό και επιθυμεί τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να ξεκουραστεί.

Χαρακτηριστικά, ο Σάρι υπογράμμισε: «Ο Αζάρ ή ο Πέδρο
θα ξεκουραστεί την Πέμπτη. Ο Αζάρ έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ελπίζω ότι θα το έχει ξεπεράσει τις επόμενες ημέρες. Ίσως να είναι ευκαιρία γι’ αυτόν. Περιμένω να έχω μια σαφή εικόνα για να αποφασίσω ποιοι είναι οι παίκτες μου που χρειάζονται ξεκούραση και ποιοι όχι» τόνισε ο Ιταλός προπονητής ο οποίος πρόσθεσε:

"Για την κορυφή της επίθεσης δεν έχω καταλήξει ακόμα ποιος θα αγωνιστεί. Το Σάββατο ο Ζιρού είχε πολύ καλή απόδοση. Δεν σκόραρε, αλλά βοήθησε σημαντικά τους συμπαίκτες του. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει, ξέρω όμως ότι και οι δύο θα πρέπει μέσα στη χρονιά θα παίξουν σε 60 ματς, οπότε όλοι είναι απαραίτητοι. Η παρουσία τους στην ενδεκάδα εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.".
Keywords
Τυχαία Θέματα