Βοήθεια καταφθάνει για τον Thor στο 'War of the Realms' Event

O πόλεμος εναντίον του Malekith φτάνει στο αποκορύφωμα του.

Τον Απρίλιο του 2019, οι δυνατότεροι ήρωες της Marvel θα συνεργαστούν ενάντια του Malekith the Dark Elf στο "The War of the Realms".

H Marvel ανακοίνωσε, ότι η ομάδα του "Mighty Thor" - ο συγγραφέας Jason Aaron, ο σχεδιαστής Russell

Dauterman, και στο χρώμα ο Matt Wilson - θα αναλάβει το "πιο αξιομνημόνευτο γεγονός που έχουν δει ποτέ τα Ten Realms!".

Σε πρώτη ματιά, βλέπουμε διάφορους ήρωες όπως οι Captain America, Spider-Man, Thor, Iron Man, She-Hulk, Jane Foster, Black Panther, Blade, Doctor Strange, Captain Marvel, Wolverine και άλλους να πολεμάνε μαζί.

Αυτοί οι ήρωες θα πρέπει να συνεργαστούν εναντίον στον Malekith, που κατευθύνεται προς την Midgard. Ο Jason Aaron ετοίμαζε αυτή την αναμέτρηση εδώ και καιρό, "Έχτιζα τον δρόμο προς το WAR OF THE REALMS καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής μου στο THOR. Οπότε μιλάμε για έξι χρόνια και 80+ τεύχη", δήλωσε.

To "The War of the Realms" θα αποτελείται από έξι τεύχη και θα κυκλοφορήσει τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΘα είναι οι Wolverine και Cyclops οι τελευταίοι X-Men;Αναβαθμίζεται ο Wolverine στο Infinity Watch κόμικΘα υπάρξει συνέχεια μετά το "Return of Wolverine"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα