Βετούλας: «Θετική η αντίδραση με τη Λάρισα»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, εφιστώντας την προσοχή των παικτών του στα ριμπάουντ και τονίζοντας πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς.

Οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είναι θετικό ότι η ομάδα έδειξε αντίδραση στο παιχνίδι στη Λάρισα. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη, ενώ τη συνδυάσαμε με πολύ καλή απόδοση. Όσο αφορά στο αυριανό ματς περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ότι ο Προμηθέας είναι στις υψηλές θέσεις της
βαθμολογίας, αλλά κερδίζει με εξαιρετικές εμφανίσεις. Θεωρώ όπως και όλα τα παιχνίδια ότι το κλειδί θα είναι τα ριμπάουντ. Να βάλουμε το σώμα μας και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Το ξαναλέω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Σίγουρα το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Βέβαια πρέπει και εμείς με την απόδοση μας να παρακινήσουμε τον κόσμο για να μας δώσει έξτρα ώθηση. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το μέλλον. Βλέπουμε ότι κάθε εβδομάδα παρουσιάζονται απρόοπτα τα οποία δε μπορείς να τα υπολογίσεις. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα