Βασικός στην ΑΪΚ ο Σούντγκρεν

Ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του Άρη Ντάνιελ Σούντγκερν αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ΑΪΚ Στοκχόλμης στο πρωτάθλημα Σουηδίας.

Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την Παρασκευή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Έρεμπρο γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα (4η αγωνιστική) με 2-1 καθώς δέχτηκε γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ίδιος είχε θετική παρουσία στην διάρκεια του 90λεπτου, βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι και ήταν από τους διακριθέντες.

Όσο αφορά
το θέμα της μεταπήδησης του στον Άρη οι δύο παράγοντες των δύο συλλόγων μπήκαν σε αρκετές λεπτομέρειες, λέγεται ότι είναι τυπικό το θέμα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα έρθει στην Θεσσαλονίκη καθώς οι Σουηδοί τον θέλουν για τους πρώτους προκριματικούς αγώνες του Champions League.

Εφόσον συμβεί αυτό, ο Σούντγκρεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά τα μέσα Ιουλίου, καθώς το πρώτο παιχνίδι της ΑΪΚ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είναι προγραμματισμένο για τις 9-10 Ιουλίου και το δεύτερο 16-17 του ίδιου μήνα.

Με απλά λόγια ο Σουηδός θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη, ωστόσο το θετικό είναι ότι θα έρθει με παιχνίδια στα πόδια του και έτοιμος να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα