Τζόουνς: «Ευκαιρία να αντιδράσουμε!»

Τα σπουδαία παιχνίδια είναι γεγονός ότι εξιτάρουν τους αθλητές! Ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους και τους κάνουν να είναι πιο συγκεντρωμένοι, αφού ξέρουν ότι τους περιμένει δύσκολη δουλειά. Από την άλλη, τα βλέπουν ως τη μεγάλη τους ευκαιρία να δείξουν ποιοι είναι και τι αξίζουν.

Με αυτά ως δεδομένα, ο Λάκι Τζόουνς είπε σήμερα (7/11) στη NOVA και στους Γιάννη Πάγκο και Κωστή Μπότσαρη αυτά ακριβώς που περίμεναν να ακούσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εν
όψει της αυριανής (8/11) πολύ σπουδαίας αναμέτρησης της «ασπρόμαυρης» ομάδας με την κάτοχο του τροπαίου του πρώτου Basketball Champions League, που έγινε την περασμένη σεζόν, Τενερίφη. Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» φανέρωσε τη θέληση που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κερδίσουν αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

«Αναμφίβολα η Τενερίφη είναι μια μεγάλη ομάδα, κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο στον θεσμό, σίγουρα έρχονται να δείξουν και να κάνουν πράγματα. Ωστόσο, αυτό σημαίνει πως και εμείς έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση, να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε ενόψει και της δύσκολης συνέχειας» σχολίασε αρχικά.

Σχετικά με το τι διαφορετικό θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ, είπε: «Οι τελευταίες δύο προπονήσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Ο Κόνιαρης ανεβάζει ρυθμούς και πλησιάζει στο 100%, ο Χαραλαμπόπουλος πλέον συμμετέχει με την ομάδα, γενικά νιώθω ότι τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ που δεν έχει παρουσιάσει ακόμα την εικόνα που θα ήθελε, τόνισε: «Αρκετοί πιστεύουν ότι είναι μεγάλο το πρόβλημα, αλλά για μένα δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά, να βγάζουμε ενέργεια και να παίζει ο ένας για τον άλλον σε ολόκληρο το παιχνίδι. Είναι πρόβλημα το οποίο λύνεται, δεν είναι κάτι αξεπέραστο και αυτό θα πρέπει να το φτιάξουμε».

Τέλος, σημείωσε: «Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, να κάνουμε αυτά που συζητήσαμε τις τελευταίες ημέρες όσο πιο τέλεια γίνεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα, τον κόσμο μας, ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη που θέλουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα