Δεν άντεξε στην Πόλη ο Άρης (video)

Τα καλά στοιχεία του Άρη κράτησαν λιγότερο από ένα ημίχρονο στην Πόλη και δεν μπόρεσε νααποφύγει τη συντριβή από τη Μπεσικτάς με 83-61.

Οι Τούρκοι που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου επέβαλλαν τον ρυθμό τους λίγο μετά το 15’ και στη συνέχεια απειλήθηκαν ελάχιστα από την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Άρης ξεκίνησε με αργό τέμπο στην επίθεση και πιστός σ’ αυτό το στιλ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό για περίπου15λεπτά. Μάλιστα στο ξεκίνημα και χάρη στην ευστοχία των περιφερειακών του κατάφερε
να προηγηθείμε 12-22ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Κατάφερε να μείνει μπροστάστο σκόρμέχρι το 15’ όταν οι τούρκοι πήραν για πρώτη φορά το πάνω χέρι (27-26) και από εκεί και πέραδεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω!

Στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μπροστά με 40-33και στην τρίτηπερίοδο υποχρέωσαν σε έξι λάθη τουςπαίκτεςτου Αρη(είχαν όλα κι’ όλαεπτάστο πρώτο μέρος)εκτοξεύονταςτηδιαφορά στο +15(57-42). Οάρηςκατάφερεγια τελευταία φορά να μειώσει επτάλέπτά πριν το τέλος σε μονοψήφιαδιαφορά (65-56) αλλά στο τέλος….κατέρρευσε. ΟιΤούρκοι μεκορυφαίο τον Ράιαν Μποουτράιτ κατάφεραν πολύ εύκολα να πάρουν πάλι διαφορά ασφαλείας και πήραν τη νίκη χωρίς άγχος (83-61).

Μοναδική όαση για τον Άρη ο Γιάννης Αθηναίου πουτελείωσετον αγώνα με 18 πόντους και 6 ασίστ σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του σεΕυρωπαϊκό αγώνα. Ολοι οι υπόλοιποι με εξαίρεση το καλόξεκίνημα του μπένσον κινήθηκαν σε πολύμέτρια επίεπδα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Μποουτράιτ 21, Γκιουλέρ 6, Κλαρκ 6, Βε»ισέλογλου 2, Σανλί 4, Στρόμπερι 13, Σιπάχι, Λίμα 8, Ντίμπλερ 16, Γουίμς 5, Ερντέν 2.

ΑΡΗΣ: Φλιώνης 3, Βον 4, Τσαϊρέλης 8, Χρηστίδης, Μούρτος 3, Αθηναλίου 18, Βασιλόπουλος 3, Πετγουέι 5, Γουίβερ, Μπένσον 10, Μπελ 7.
Keywords
Τυχαία Θέματα