Τζένοα – Αταλάντα 1-4 : Ξόρκισε τους “Γκριφόνι” και βλέπει… “αστέρια”! (Highlights)

Η Αταλάντα κέρδισε δίκαια στο «Λουίτζι Φεράρις» πιστοποιώντας την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση με την οποία παραμένει μόνη στην 4η – προνομιούχο – θέση της Serie A έπειτα από 23 αγωνιστικές.
Η Τζένοα, μακριά από βαθμολογικά άγχη σαν μια ομάδα με επιθετικό πνεύμα δεν είχε την απαιτούμενη ηρεμία και προσοχή – ανασταλτικά τουλάχιστον – στα καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης!

Ο Βέλγος Ντε Κέτελαρ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό «προκαλώντας» τους γηπεδούχους να ανέβουν πιο ψηλά στο χώρο προκειμένου να βρούνε

τις απαντήσεις τους στη ροή του αγώνα!
Ένας πρώην «Μπεργκαμάσκι» ο Ουκρανός Μαλινόφσκι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 51΄λεπτό όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολλανδός Κοπμέϊνερς ξανάδωσε το προβάδισμα στην Αταλάντα.
Η Τζένοα διατήρησε την υπεροχή στην συνέχεια όμως οι αντίπαλοί της ήταν πιο επικίνδυνοι με μια μεγάλη ευκαιρία του Πάσαλιτς κι ένα γκολ στο 78’ του Σκαλβίνι το οποίο ακυρώθηκε έπειτα από 5λεπτη (!) εξέταση του VAR ως οφσάιτ.

Στην ασφυκτική πίεση για το γκολ της 2ης ισοφάρισης, η Αταλάντα βρήκε άλλα δύο γκολ (!!) με τον Ντε Ρόον στο 10ο λεπτό καθυστερήσεων και με τον Τουρέ στο 13ο (103′)..

Ο Γκασπερίνι και η ομάδα του πανηγύρισαν την πρώτη νίκη μακριά από το Μπέργκαμο μετά τον Οκτώβριο ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα οι “Γκριφόνι” της Γένοβας ήταν αήττητοι εντός έδρας –

Τζένοα (Α.Τζιλαρντίνο) 3-5-2

Μαρτίνες – Βολιάκο, Βάσκες, Μπάνι – Φρέντρουπ, Σαμπέλι (83’ Μεσίας), Στρόοτμαν (63’ Μάρτιν), Μπάντελι (63’ Εκουμπάν), Μαλινόφσκι – Ρετέγκι, Γκούντμουντσον

Αταλάντα (Τζιανπιέρο Γκασπερίνι) 3-4-3

Καρνεσέκι – Σκαλβίνι (88’ Τολόι), Τζιμσίτι, Κολάσινατς – Ρουτζέρι (95′ Χάτεμπουρ), Χολμ (57’ Ζαπακόστα), Ντε Ρον, Πάσαλιτς – Κοπμέϊνερς, Σκαμάκα (57’ Μίραντσιουκ), Ντε Κέτελαρ (57’ Τουρέ).



Keywords
Τυχαία Θέματα