Τζαζ: Έξαλλος ο Χάρντι με τους παίκτες του

Ο κόουτς των «Μορμόνων» έκανε λόγο για μια φρικτή εμφάνιση από τους παίκτες του και στάθηκε στα τρίποντα των αντιπάλων. Οι «Μαβς» ευστόχησαν σε 22 τρίποντα και είχαν ποσοστό 45%.

Αρχικά, ο Χάρντι δήλωσε: «Ήταν μια απολύτως φρικτή απόδοση από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν ένα αριστούργημα από μ… Πραγματικά δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έβαλαν 22 τρίποντα, σούταραν με 45%, κάτι που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Δεν απογοητευόμαστε πολύ

συχνά από την ομάδα μας φέτος, αλλά νομίζω ότι απόψε το κάναμε από την αρχή του παιχνιδιού… Είναι δύσκολο να προσδιορίσω ποιος είναι ο λόγος, αλλά φαινόταν ότι οι Μάβερις κινούνταν με διαφορετικό ρυθμό από εμάς από την αρχή μέχρι το τέλος».

Τέλος, ο κόουτς της αμερικανικής ομάδας δήλωσε: «Νόμιζα ότι στην αρχή του παιχνιδιού η επίθεση μας ήταν στην πραγματικότητα πολύ καλή. Κάναμε καλή δουλειά, παίζαμε απλά, αλλά στη συνέχεια τα σουτ τους έμπαιναν διαρκώς και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ήμουν πολύ απογοητευμένος από την αμυντική μας ένταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα