Τσουκαρίτσκι: Λύθηκε το συμβόλαιο του Βράνιες

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην Ελλάδα και περιμένει προτάσεις, για να τις αξιολογήσει. Ο 34χρονος παίκτης αποκάλυψε πως δε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Φέτος, είχε 17 συμμετοχές με τη σερβική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είχα συμφωνήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου να αγωνιστώ εδώ μέχρι την 1η Απριλίου και στη συνέχεια να δούμε πως θα εξελιχθεί. Δε σκοπεύω να αποσυρθώ

ακόμα. Θεωρώ πως μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Θα ξεκουραστώ το ερχόμενο διάστημα και θα δούμε που θα με βγάλει ο δρόμος».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αποφάσισα και βρήκα κατανόηση σε αυτό από όλους στην Τσουκαρίτσκι, πως θα ήταν καλύτερα να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας στην παρούσα φάση για προσωπικούς λόγους. Μπορώ μόνο να εκθειάσω αυτή την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους υπαλλήλους του συλλόγου. Σπάνια βλέπεις τόσο καλούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω όλα αυτά τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο μέλλον. Ποιος ξέρει; Ίσως, επιστρέψω ξανά στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής».

Keywords
Τυχαία Θέματα