Τσαλχάνογλου: «Ήταν θέλημα Θεού»

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου, άκουσε τα πάνδεινα όταν μετακόμισε από τη Μίλαν, στην Ίντερ τη χρονιά του πρωταθλήματος. Το να κατακτά το σκουντέτο απέναντι στην παλιά του ομάδα και στο Derby della Madonnina το θεώρησε θέλημα Θεού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τούρκος μεσοεπιθετικός:

«Πήρα εκδίκηση για τα όσα υπέφερα τη χρονιά που ήρθα εδώ, όταν χάσαμε τον τίτλο με την Ίντερ. Δεν μπορώ να ξεχάσω όλο αυτό που έγινε κόντρα σε εμένα και στην οικογένειά μου από οπαδούς της Μίλαν αλλά στην καρδιά μου ήμουν

σίγουρος πως η κατάληξη θα ήταν καλή. Θα ερχόταν η δικαίωσή μου και το να κερδίσω το σκουντέτο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα. Ήταν όλα γραμμένα. Ο Θεός ήθελε να έρθουν έτσι τα πράγματα επειδή ξέρει πως δεν άξιζα αυτά που μου έκαναν. Το έραψα, δούλεψα χωρίς να πω ούτε μία λέξη και αυτή η νίκη με ξεπληρώνει για όλα. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που πέτυχα αυτόν τον εκπληκτικό στόχο. Θέλαμε πολύ να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας, αξίζαμε την επιτυχία για την τρομερή δουλειά που ρίξαμε. Είδα ξανά εικόνες από το ματς, δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη τους εορτασμούς των οπαδών μας. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που δεν μπορώ να την περιγράψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα