Τρεις και... έκλεισε!

Ο ΠΑΟΚ δίνει την εντύπωση ότι κάθε κίνηση για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του αυτό το καλοκαίρι την κάνει με μεγάλη μεθοδικότητα, απολύτως στοχευμένα και με το σκεπτικό να μην αποτύχει στο ελάχιστο. Βεβαίως, την άνεση αυτή τη δίνει στους "ασπρόμαυρους" το γεγονός ότι είχαν έτοιμο το βασικό κορμό από την περασμένη σεζόν. Οπότε, για τις τρεις κινήσεις που απομένουν ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ τους, εσκεμμένα δεν βιάζονται.
Συγκεκριμένα,
μετά την ενίσχυση της περιφέρειας με την απόκτηση ενός ιδιαίτερα έμπειρου γκαρντ από την ελληνική αγορά, του Γιάννη Αθηναίου, οι "ασπρόμαυροι"... ξεσκονίζουν την ξένη, εστιάζοντας κυρίως στην αμερικάνικη, με στόχο να εντοπίσουν τρεις ακόμη παίκτες, με τους οποίους να κλείσουν τις μεταγραφικές προσθήκες τους. Αναζητούν έναν παίκτη για την περιφέρεια και δύο για τις θέσεις των ψηλών.
Σε ό,τι αφορά στον περιφερειακό, θέλουν παίκτη για τη θέση "1". Όσο για τους ψηλούς, αυτό που ζητούν είναι να βρούνε δύο παίκτες, οι οποίοι να "γεμίσουν" τη ρακέτα, όμως, έχοντας τη δυνατότητα να προσθέτουν πόντους και από μέση απόσταση, ώστε να βοηθούν και με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Κοινώς, δεν ψάχνουν ψηλά κορμιά, που να είναι βαριά, αλλά παίκτες που να μπορούν να παίξουν και μακριά από το καλάθι.

Χρόνος υπάρχει για τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οπότε υφίσταται το περιθώριο της... μελέτης, των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων. Παρεμπιπτόντως, αύριο (1/8), εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων".
Keywords
Τυχαία Θέματα