Το reboot του "Grudge" θα μείνει στο ντουλάπι για λίγο καιρό ακόμα

Θα κυκλοφορήσει, απλά όχι ακόμα.

Άλλαξε και πάλι η ημερομηνία πρεμιέρας του reboot του "Grudge", της επερχόμενης ταινίας της Sony, και αυτή τη φορά όχι για λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την Deadline, η νέα ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 3 Ιανουαρίου 2020, έναντι της 21 Ιουνίου 2019. Λόγος αυτής της αλλαγής είναι μια άτιτλη ταινία των Universal

Pictures και Blumhouse Productions, η οποία θα κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο και θα είναι απειλή για το reboot.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Nicholas Pesce, ο οποίος μαζί με τον Jeff Buhler έγραψαν το σενάριο. Οι Sam Raimi ("Poltergeist", "Don't Breathe"), Rob Tapert ("Ghost House") και Takashige Ichise είναι οι παραγωγοί, ενώ οι Nathan Kahane, Erin Westerman, Schuyler Weiss, Roy Lee και Doug Davison θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρωταγωνιστές είναι οι Demian Bichir ("The Hateful Eight"), John Cho ("Star Trek") και Andrea Riseborough ("Battle of the Sexes").

Η αρχική ταινία βγήκε το 2004 και πρωταγωνιστούσε η Sarah Michelle Gellar. Η ιστορία ακολουθεί μια Αμερικανίδα νοσοκόμα (Gellar), που εκτίθεται σε μια υπερφυσική κατάρα ενώ δουλεύει στο Τόκιο. Η κατάρα πυροδοτεί μια μεγάλη οργή στο άτομο που προσβάλλει, πριν το σκοτώσει και εξαπλωθεί σε επόμενο θύμα. Ήταν remake μιας Ιαπωνικής ταινίας τρόμου με το όνομα "Ju-on".

To reboot είχε τα προβληματάκια του, καθώς τον Ιούλιο, ο Taka Ichise, παραγωγός του "Ju-on", του αυθεντικού Ιαπωνικού franchise, μήνυσε την εταιρεία παραγωγής Good Universe για παραβίαση της σύμβασης. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η υπόθεση έκλεισε λίγο καιρό αργότερα.

Τα νέα για το remake τα μάθαμε τον Μάρτιο που μας πέρασε και η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Μάιο.

Αναμονή έναν χρόνο ακόμα για να δούμε το reboot του "Grudge". Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Βγήκαν τα αποτελέσματα του Σωματείου των Ηθοποιών 22 Καλύτερες ταινίες μικρού μήκους της χρονιάς έρχονται στον κινηματογράφο Ανδόρα Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 21/01 - 27/01

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα