Πράσινο φως για πιλότο παίρνει το σύγχρονο "The Lost Boys"

Με νέο σεναριογράφο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η κωμική ταινία τρόμου του '87, "The Lost Boys", θα επιστρέψει σε μία τηλεοπτική εκδοχή. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που ακούμε, μέσω Deadline, πως η σειρά επιλέχθηκε από το CW για να βρεθεί στο μελλοντικό του πρόγραμμα.

Βασισμένη στην ταινία της Warner Bros. και του σκηνοθέτη Joel Schumacher (Batman

& Robin, The Phantom of the Opera), η σύνοψη της σειράς περιγράφει το πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στην παραλιακή Σάντα Κάρλα. "Καλώς ήρθατε στην ηλιόλουστη παραλιακή Σάντα Κάρλα, πατρίδα ενός πανέμορφου περιπάτου, του περισσότερου μαλλιού της γριάς μπορείς να φας... και ενός κρυφού υποκόσμου από βρικόλακες. Μετά από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα τους, δύο αδέρφια μετακομίζουν στη Σάντα Κάρλα με τη μητέρα τους, η οποία ελπίζει να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην πόλη όπου μεγάλωσε. Αλλά οι αδερφοί παρασύρονται ολοένα και περισσότερο στον αποπλανητικό κόσμο της αιώνιας όμορφης και αθάνατης Σάντα Κάρλα".

Η πρώτη αναφορά για τη τηλεοπτική μεταφορά του "The Lost Boys" έγινε το 2016. Τα δεδομένα τότε ήθελαν τον Rob Thomas, δημιουργό των σειρών "Veronica Mars" και "iZombie", να αναλαμβάνει σενάριο και παραγωγή, με στόχο να "εξερευνήσει το τι σημαίνει ακριβώς να είσαι αθάνατος".

Από τότε, όμως, έχουν περάσει τρία χρόνια που η ομότιτλη σειρά βρίσκεται στον πάγο, και ο Thomas είναι πλέον απασχολημένος με το reboot του "Veronica Mars" για το Hulu. Τη θέση του στο σενάριο αναλαμβάνει η Heather Mitchell, των "Medium", "Grey's Anatomy" και "Scandal", και μαζί και μία θέση ως εκτελεστική παραγωγός.

Ο Thomas δεν αφήνει, πλήρως, τη δημιουργική ομάδα της ερχόμενης σειράς. Παραμένει, με μία θέση εκτελεστικού παραγωγού και μαζί του οι Dan Etheridge, Mike Karz και Bill Bindley, ενώ παραγωγός της σειράς θα είναι η Rebecca Franko.

Περισσότερα σχετικά με το cast της σειράς δεν έχουν ανακοινωθεί. Στην αρχική ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Jason Patric και Corey Haim, ως οι αδερφοί Emerson, ενώ είδαμε τους Kiefer Sutherland, Jami Gertz, Corey Feldman, Diane Wiest, Edward Herrmann, Alex Winter, Jamison Newlander και Barnard Hughes.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ο "Παραμυθένιος Κήπος" του Will o’ Wisps Festival έρχεται 1 & 2 Ιουνίου 2019 True Detective III: Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική Ιανουάριος στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για την 5η σεζόν Luther, τη νέα σειρά Les Miserables & 4 ακόμα σειρές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα