Το “κλάσικο” που δεν θα είναι “κλάσικο”

Ή μήπως δεν αρκούν μόνο οι δυνάμεις και πρέπει να προσμετρηθούν κι άλλες παράμετροι για να βγει νικητής από το συγκεκριμένο ζευγάρι; Το ποίημα “εμφύλιος” άρα καταστροφή έχει καταρρεύσει χρόνια τώρα!

Η Μπαρτσελόνα σε θεωρητικά πάντα επίπεδο, έχει περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις από την Ρεάλ σε κάθε θέση. Ωστόσο, η Ρεάλ κυρίως με τον τρόπο που γύρισε την σειρά από την Παρτίζαν βρήκε κάτι που κανείς δεν περίμενε ότι θα έβρισκε στα τελειώματα της σεζόν: “πάθος”. Επίσης έχει στο ρόστερ

της τρεις θρυλικούς παίκτες (Γιουλ, Ροντρίγκεζ και Φερνάντεζ) που βρίσκονται στα τελευταία βήματα της καριέρας τους και έχουν καταλάβει πως ξαφνικά μπορούν να χτίσουν αδαμάντινη υστεροφημία , παίζοντας ακόμα στο… κόκκινο για δύο ματς!

Έτσι λοιπόν η Μπαρτσελόνα μπορεί να δείχνει και να είναι το πραγματικό φαβορί του ζευγαριού, από την άλλη όμως υπάρχουν συνθήκες που κάνουν το παιχνίδι μια άκρως ενδιαφέρουσα μάχη. Η Μπαρτσελόνα σαν ομάδα μπορεί να έχει πολλά θετικά στοιχεία και δίκαια να έχει φτάσει στον τελικό, όμως, είναι μια ομάδα που παίζει σαν μαγνητισμένη στο σύστημα του προπονητή κι αν κάτι δεν πάει καλά εκεί, εναλλακτικά πλάνα δύσκολα θα πέσουν στο τραπέζι.

Όσοι ξέρουν καλά τα εσωτερικά των Μπλαουγκράνα μιλούν και φέτος για τεταμένες σχέσεις και πάλι του Σάρας με τους παίκτες του. Για παίκτες που τρέμουν μπροστά στην πρόκληση ενός μεγάλους αγώνα την ίδια στιγμή που η σειρά με την Παρτίζαν έκανε την Ρεάλ να συσπειρωθεί σε επίπεδο που όλη την χρονιά πριν δεν είχε καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα