Το Hitman 3 βρίσκεται σε ανάπτυξη

Και αναμένεται επεισοδιακό.

H IO Interactive, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από το Hitman, έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το Hitman 3. Πριν από αυτό όμως, ίσως πρώτα δούμε ένα νέο IP.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ NoClip, ο παρουσιαστής επισκέφθηκε τα γραφεία της IO Interactive στην Κοπεγχάγη προκειμένου να μάθει πως κατάφερε να επιβιώσει όταν το 2017 η Square Enix

πήγε να την πουλήσει.

Αντί να βρει λοιπόν αγοραστή, προτίμησε να γίνει ανεξάρτητη παίρνοντας παράλληλα και όλα τα δικαιώματα του Hitman.

Αν και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ όλο το επεισόδιο αξίζει πιο πολύ να μείνουμε στα λόγια του CEO της εταιρείας, Hakan Abrak, ο οποίος αναφέρει το ενδιαφέρον του studio στο franchise.

"To Hitman είναι τριλογία. Το μέλλον είναι λαμπρό, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που θέλουμε να δείξουμε ακόμα. Όταν τελειώσουμε, θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι με όλες τις τοποθεσίες ξεκινώντας από το Παρίσι και καταλήγοντας στην τελευταία τοποθεσία του Hitman 3."

Παρότι αυτό δεν αποτελεί άμεση επιβεβαίωση ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη, οι Abrak και O’Dwyer μίλησαν σχετικά με το τρίτο Hitman προς το τέλος του επεισοδίου, τονίζοντας ότι είναι στα σχέδια του studio. Προέχει όμως ένα ολοκαίνουργιο IP.

"Η πλειοψηφία του studio, τουλάχιστον στην Κοπεγχάγη, δουλεύει πάνω σε κάτι ξεχωριστό, κάτι καινούργιο.", ανέφερε ο O’Dwyer. "Είμαστε ακόμα ανεξάρτητοι. Κοιτάμε το μέλλον έχοντας καινούργια πράγματα, ενδεχομένως και νέα IP, πάνω στα οποία ίσως δουλεύουμε", πρόσθεσε ο Abrak.

Η εταιρεία άνοιξε ένα νέο studio στο Malmö της Σουηδίας τον Ιανουάριο του 2019. Εκεί δημιουργήθηκε το Hitman 2 και ξεκίνησαν τα σχέδια για το Hitman 3. Σχετικά τώρα με το νέο IP, αυτό είναι κάτι που η ομάδα στην Κοπεγχάγη δουλεύει αλλά εμείς δεν διαθέτουμε καμία άλλη σχετική πληροφορία.

Ο Abrak πιστεύει ότι το studio μπορεί να δημιουργήσει αρκετά νέα IP, αφού μέχρι στιγμής μετράει 4 από το 1997, όταν και ιδρύθηκε.

Αν αυτά όμως θα είναι αντάξια του Agent 47 μένει να το δούμε.IGN Greece Επιστρέφουν τα Elusive Targets του Hitman Δωρεάν το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού του Hitman Η Square Enix σπάει τη συνεργασία της με την παραγωγό εταιρεία του Hitman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα