Την τελευταία του γροθιά έριξε ο Iron Fist

Ποιος θα προστατέψει τώρα το Κunlun;

To IGN επιβεβαίωσε ότι η σειρά της Marvel και του Netflix, "Iron Fist" ακυρώθηκε μετά από δύο σεζόν.

"Το 'Iron Fist' δεν θα επιστρέψει για 3η σεζόν στο Netflix. Όλοι στα Marvel Television και Netflix είναι

περήφανοι για τη σειρά, και ευγνώμονες για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε το καταπληκτικό cast, το συνεργείο και οι showrunners. Ευχαριστούμε τους fans που είδαν τις δύο σεζόν και τη συνεργασία που κερδίσαμε μέσω της σειράς. Αν και η σειρά του Netflix τελείωσε, ο Immortal Iron Fist θα συνεχίσει να ζει", είπαν αντιπρόσωποι των Netflix και Marvel.

Το "Iron Fist" γίνεται η πρώτη σειρά που ακυρώνεται. Πλέον μας μένουν τα "Punisher", "Daredevil", "Jessica Jones" και "Luke Cage".

Αν και τα νέα της ακύρωσης κάνουν πλέον απίθανη την πιθανότητα 2ης σεζόν "Defenders", ο Jeoff Loeb, ο πρόεδρος της Marvel για την τηλεόραση, είχε δηλώσει ότι "η 2η σεζόν δεν ήταν ποτέ στα σχέδια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις(!)".

Προσεχώς θα προβληθεί η 3η σεζόν "Daredevil" (19 Οκτωβρίου). Αναμένουμε, επίσης, τη 2η σεζόν "Punisher" κάποια στιγμή μέσα στο 2019 και την 3η σεζόν "Jessica Jones" που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Για τους fans του "Iron Fist", υπάρχει ακόμα ελπίδα να δούμε τον χαρακτήρα σε εμφανίσεις σε άλλες σειρές ή σε κάποια νέα σειρά, όπως για παράδειγμα το "Heroes for Hire" με τους Luke Cage και Iron Fist, ή ακόμα και στο "Daughters of the Dragon" με τις Misty Knight και Colleen Wing.



Ποια είναι η άποψή σας για την απόφαση των Marvel και Netflix να ακυρώσουν το "Iron Fist"; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN Greece Σκηνή μετά τους τίτλους τέλους μας επιφύλασσε η 2η σεζόν "Iron Fist"
Keywords
Τυχαία Θέματα