The Mandalorian: Ένα γνωστό όπλο κάνει την εμφάνιση του

Πίου πίου!

O Jon Favreau, συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός την επερχόμενης σειρά "Star Wars", "The Mandalorian", αποκάλυψε μια νέα φωτογραφία πιθανότατα από το όπλο του πρωταγωνιστή.

Ο Favreau δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram, δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες γι' αυτό αλλά μοιάζει αρκετά με το όπλο που είδαμε στην πλάτη του πρωταγωνιστή στην πρώτη φωτογραφία από τη σειρά. Φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός κομματιών σε ένα είδος τουφεκιού,

που τελειώνει σε σχήμα "πιρουνιού".

To όπλο θυμίζει αρκετά αυτό του Boba Fett από το κινουμένων σχεδίων "Star Wars Holiday Special". Το όπλο αυτό ονομαζόταν "Amban phase-pulse blaster" και έριχνε ένα είδος ενέργειας ικανό να ακινητοποιήσει μεγάλα πλάσματα.

Το Mandalorian διαδραματίζεται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Η σειρά ακούγεται σαν να ακολουθεί μια πιο γουέστερν ατμόσφαιρα και λέγεται ότι η Disney έχει κλείσει budget $100 εκατομμυρίων για 10 επεισόδια. Τον Μάιο, ο Favreau μας είχε αποκαλύψει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το "Return of the Jedi". Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ φήμες θέλουν τον ηθοποιό Pedro Pascal (Game of Thrones) να πρωταγωνιστεί.

H σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Star Wars: Οι Taika Waititi και Bryce Dallas Howard σκηνοθετούν στην νέα σειρά Γυρίσματα και νέο μέλος στο cast για τη live-action τηλεοπτική σειρά του "Star Wars" Η σειρά "Star Wars" του Jon Favreau θα κοστίσει ακριβά για την Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα