Τιμωρία στις καθυστερήσεις (video)

Μίντλεσμπρο και Φούλαμ αναμετρήθηκαν στο Ρίβερσαϊντ, με τους Λονδρέζους να παίρνουν τη νίκη με 1-0. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο πάνω από 60% κατοχή μπάλας η Μπόρο ήταν πιο επικίνδυνη αλλά ο Γκεστέντ έχασε δύο τετ-α-τετ!

Το δεύτερο ημίχρονο, ισορροπημένο έμοιαζε με προσπάθεια των δύο ομάδων να μην χάσουν όμως η Μίντλεσμπρο κουράστηκε, οπισθοχώρησε και η Φούλαμ έκανε ευκαιρίες. Ο Σεσενιόν προωθήθηκε στα χαφ και ήταν επικίνδυνος ενώ και η είσοδος των Ρούι Φόντε και Κεμπανό βοήθησε δημιουργικά. Το γκολ
όμως δεν ήρθε παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Η είσοδος του Ασομπαλόνγκα έδωσε ταχύτητα στην επίθεση των γηπεδούχων και λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να την εκμεταλλευτεί. Από την πάσα του Κλέιτον βρέθηκε απέναντι στον Μπετινέλι τον κρέμασε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Μίντλεσμπρο, ο Λέντμπιτερ άπλωσε το πόδι και ο Νόργουντ το εκμεταλλεύτηκε. Πέναλτι που έκανε γκολ ο παίκτης που το κέρδισε και νίκη 1-0 για τους Λονδρέζους.

Η Φούλαμ νίκησε στο Ρίβερσαϊντ μετά από τριάντα-επτά χρόνια και σκόραρε μετά από έντεκα για να πάρει σπουδαίο τρίποντο με το οποίο προσπέρασε την Μπόρο στην βαθμολογία. Παράλληλα κράτησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από τα τέλη Αυγούστου. Από την άλλη πλευρά ο κόσμος γκρινιάζει για την οπισθοχώρηση της ομάδας στο τελευταίο εικοσάλεπτο και ο κόουτς Πιούλις για την διαιτησία.

Κατά τα άλλα, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γουλβς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ αλλά έχει δέκα πόντους διαφορά από την δεύτερη Ντέρμπι , που πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Μπέρμιγχαμ με 3-0.

Τα αποτελέσματα στην Τσάμπιονσιπ (27η Αγωνιστική):

Κάρντιφ – Σάντερλαντ 4-0
Μπάρνσλεϊ – Γουλβς 0-0
Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι 0-3
Μπρέντφορντ – Μπόλτον 2-0
Μπρίστολ Σίτι – Νόριτς 0-1
Μπέρτον – ΚΠΡ 1-3
Χαλ – Ρέντινγκ 0-0
Ίπσουιτς – Λιντς 1-0
Μίντλεσμπρο – Φούλαμ 0-1
Μίλγουολ – Πρέστον 1-1
Νότιγχαμ – Άστον Βίλα (19:30)
Keywords
Τυχαία Θέματα