Τηλεοπτική σειρά γίνεται το "I Know What You Did Last Summer"

Με τον σκηνοθέτη του "Aquaman" στην παραγωγή.

Στην τηλεόραση μεταφέρεται το επιτυχημένο εφηβικό θρίλερ "I Know What You Did Last Summer" με την βοήθεια του σκηνοθέτη του "Aquaman", James Wan.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Neal H. Moritz (Fast & Furious franchise) θα μεταφέρει την ταινία του 1997 μέσω της συμφωνίας που έχει κλείσει με το Amazon Prime. O Shay Hatten (Army of the Dead, John Wick: Chapter 3) θα γράψει το σενάριο

του πιλοτικού επεισοδίου και ο Wan θα βρεθεί στη θέση του παραγωγού. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης ή το cast.

Η ταινία του 1997 σκηνοθετήθηκε από τον Jim Gillespie και γράφτηκε από τον Kevin Williamson. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lois Duncan του 1973 και εξιστορεί τις περιπέτειες τεσσάρων φίλων οι οποίοι εμπλέκονται σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το καλύπτουν και ένα χρόνο αργότερα τους κυνηγά ένας δολοφόνος με γάντζο. Πρωταγωνιστούσαν οι Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, και Freddie Prinze Jr.. Είχε προϋπολογισμό ύψους $53 εκ. και απέφερε πάνω από $125 εκ. στο παγκόσμιο box office. Απέκτησε δύο sequels, τα "I Still Know What You Did Last Summer" (1998) και "I'll Always Know What You Did Last Summer" (2006).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα