Θρίαμβος για τον Ολυμπιακός στο ντέρμπι “αιωνίων”

Οι «πράσινοι» κόντραραν τους πρωταθλητές για ένα ημίχρονο (3-4), αλλά στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν την ανωτερότητά τους, έφτασαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα στο τελικό 15-7 και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς της Τρίτης (13/12) με τη Γιάντραν Σπλιτ για το Champions League.

Στα άλλα παιχνίδια του Α΄ ομίλου, ο Πανιώνιος

με πέντε γκολ του Αλέξανδρου Γούνα νίκησε δύσκολα στον Πειραιά τον Εθνικό με 15-12, η Χίος σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν «στα χαρτιά» απέναντι στο Νηρέα), καθώς επικράτησε 8-7 της ΑΕΚ, ενώ ο Υδραϊκός πέρασε με 13-6 από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την τέταρτη θέση.

Στον Β΄ όμιλο, η Βουλιαγμένη έκανε το «11 στα 11» με επίδειξη δύναμης απέναντι στα Χανιά, τα οποία συνέτριψε 21-7, έχοντας προηγηθεί στο ημίχρονο 16-4. Μετά από ένα απίθανο και «χορταστικό» παιχνίδι στη Γλυφάδα, ΑΝΟΓ και Απόλλων Σμύρνης ήρθαν ισόπαλοι 18-18, με την «αμφίβια ταξιαρχία» να ισοφαρίζει στα τελευταία δευτερόλεπτα με το ένατο (!) προσωπικό γκολ του Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος επικράτησε στην άτυπη προσωπική μονομαχία του Γρηγόρη Γιαννόπουλου (επτά τέρματα). Το Περιστέρι, που με ένα 3-0 στο φινάλε ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου (10-7), και ο ΠΑΟΚ που με πέντε γκολ του Μιλάρντοβιτς επιβλήθηκε εύκολα του ουραγού Ηλυσιακού (14-6), ουσιαστικά εξασφάλισαν θέση στο 1ο γκρουπ της Β΄ φάσης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Νηρέας Χαλ.-Υδραϊκός 6-13
Εθνικός-Πανιώνιος 12-15
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 7-15
Χίος-ΑΕΚ 8-7

Keywords
Τυχαία Θέματα