Θέλτα – Λας Πάλμας 4-1: Καθάρισαν Άσπας και Δουβίκας! (highlights)

Ο Έλληνας επιθετικός δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική στην ήττα από τη Μπέτις (2-1) και ο Χιράλντεθ αποφάσισε να τον ρίξει στο ματς στο 66ο λεπτό με το σκορ στο 2-1….Ο Δουβίκας βάζει γκολ για πρώτη φορά στο Μπαλαϊδος και φτάνει τα 5 στο πρωτάθλημα, γράφει το 3-1 και η Θέλτα απλοποιεί την κατάσταση. Ο Έλληνας φορ βγάζει και ασίστ στον Άσπας για να κλείσει το παιχνίδι η Θέλτα με στυλ

για το τελικό 4-1.

Ο αρχηγός της Θέλτα έβαλε δύο γκολ και μοίρασε 2 ασίστ. Έφτασε τα 7 γκολ και οδήγησε τη Θέλτα παρέα με τον Δουβίκα μόλις στην 4η εντός έδρας νίκη της, 7η συνολικά. Η Θέλτα έφτασε τους 31 βαθμούς και βρίσκεται έξι μακριά από την Κάδιθ που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και παίζει απόψε στις 22.00 με τη Τζιρόνα εκτός έδρας.

Η Λας Πάλμας άνοιξε το σκορ με τον Έρτζογκ μόλις στο 11ο λεπτό (0-1), όμως η Θέλτα αντέδρασε και το γύρισε μέσα σε 2 λεπτά. Ισοφάριση με τον Άσπας και 1-1 στο 37ο λεπτό, 2-1 και προβάδισμα με τον Σουηδό Σβέντμπεργκ στο 39ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα κυριάρχησε και έβαλε άλλα δύο γκολ με τους Δουβίκα και Άσπας για να βάλει και πρώτη φορά 4 γκολ στη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα