Ολυμπιακός Β’-Διαγόρας 1-1: Ισοπαλία με Μανιά και Μπα στο Ρέντη, ύστερα από μεγάλη μάχη

Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχτηκε τον Διαγόρα Ρόδου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν την πρώτη τους νίκη ύστερα από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ώστε να… ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου και να πάρουν σημαντική… ανάσα παραμονής.

Από την άλλη, ο Διαγόρας είχε ως μοναδικό σκοπό

να δώσει συνέχεια στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για τον ίδιο και να αποκτήσει μεγαλύτερο… αέρα στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) μετά τα γκολ των Μανιά και Μπα και έτσι το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα παρέμεινε στην τελευταία θέση του Β’ Ομίλου των playouts της Super League 2 με 16 βαθμούς. Από την άλλη, μόνος πρώτος βρίσκεται ο Διαγόρας με 26 βαθμούς και… αέρα πέντε πόντων από το δεύτερο Αιγάλεω.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις και με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δυσκολευόταν αρκετά να βρει κενούς χώρους και να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές κόντρα στον πολύ καλά οργανωμένο Διαγόρα Ρόδου.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, αφού στο 60ο λεπτό ο Μιχάλης Μανιάς άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Ολυμπιακός Β’ είχε γρήγορη απάντηση και οχτώ λεπτά μετά βρήκε γκολ ισοφάρισης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλγκασίμ Μπα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Σαπουντζής, Πινακάς, Αργυρίου.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Λούκιτς, Βολάκης, Λεσάι, Μανιάς.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Keywords
Τυχαία Θέματα