Θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου, την εφετινή αγωνιστική περίοδο (19:30 Novasports1HD). Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν για πρώτη φορά σε εφετινό εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς έληξε η τιμωρία που τους είχε επιβληθεί για τα περσινά επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις της
ομάδας του και παράλληλα να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του, εν όψει της συνέχειας. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να ολοκληρώσει η ομάδα του τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με νίκες, έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Βαρέλα και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Οι Κρέσπο και Μάτος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κάνιας και Μαουρίσιο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Πέλκας, Μακ και Λημνιός θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα