Τεστ ετοιμότητας σε ιδιόμορφο παιχνίδι για την Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτιγκ Λισαβόνας είναι το μεγάλο φαβορί στον αγώνα της με την Φαμαλικάο, ομάδα 2ης κατηγορίας στο ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Πορτογαλίας.
Υπάρχει τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες όσες τροποποιήσεις κι αν κάνει ο προπονητής των γηπεδούχων καθώς μετά από λίγα 24ωρα παίζει με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Βέβαια λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων δεν είναι βέβαιο πως θα αλλάξει τόσα πολλά αφού αίγουρα θα ήθελε ένα φορτσάρισμα για
να "ζεσταθούν" οι παίκτες ατομικά όπως και σε ατομικό επίπεδο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως πραγματοποιούν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημά τους έχοντας μαζέψει φέτος περισσότερους πόντους στα εκτός έδρας παιχνίδια με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα πριν τρεις μήνες! Σίγουρα έχουν μόνον να κερδίσουν παρά να χάσουν από αυτό το ματς και η λογική λέει πως όσο αμυντικά κι αν το προσεγγίσουν θα το ψάξουν το γκολ με δεδομένο πως η ομάδα απέναντί τους θα έχει το περισσότερο άγχος με δεδομένη και την αστάθειά της στα ματς εντός έδρας. Αξίζει πολύ το Goal/Goal στο (2,45) όπως και το Χ2 του πρώτου ημιχρόνου στην ίδια προσφορά!!

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Taça de Portugal (22.30) Sporting CP - Famalicão : X2 HT (2,45)

** Χθες η στήλη έκανε διάνα από το ημίχρονο στην πρόβλεψή της για το Μονό Σημείο :

Tranmere - Peterborough United : Away team Over 1,5 (1,80) 0-5, 0-2 ΗΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα