Απέφυγαν τα χειρότερα Μαργαρίτης και Τζόουνς

Οι δύο άτυχοι παίκτες του ΠΑΟΚ απόψε (15/11) στην Κλαϊπέδα, στο παιχνίδι απέναντι στη Νεπτούνας για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Λάκι Τζόουνς, ευτυχώς γι’ αυτούς έχουν αποφύγει τα χειρότερα. Σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς που αποκόμισαν αμφότεροι στα χέρια τους, δεν έχουν υποστεί κάποιο κάταγμα –κι αυτό είναι ενθαρρυντικό και για τους δύο.

Όπως έγινε
γνωστό από τους «ασπρόμαυρους», αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο παίκτες αναχώρησαν από το γήπεδο για νοσοκομείο της πόλης, για τις πρώτες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί στον κατάλληλο χώρο και με σωστές συνθήκες τι ακριβώς έχουν πάθει.
Θυμίζουμε ότι ο μεν Μαργαρίτης υπέστη εξάρθρωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και του έγινε άμεσα ανάταξη από τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟΚ, ο δε Τζόουνς χτύπησε στον δεξιό καρπό μόλις 3’’ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της συνάντησης.

Ο προβληματισμός και για τους δύο ήταν μήπως έχουν υποστεί κάποιο κάταγμα. Οι εξετάσεις, όμως, που έκαναν στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν στην Κλαϊπέδα, έδειξαν ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί σε κανέναν. Η κατάστασή τους, πάντως, θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα. Επίσης, θα γίνει εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο τραυματισμοί ήταν το αποκορύφωμα όλων όσων συνέβησαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ σε αυτό το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη προς την Κλαϊπέδα. Ένα ταξίδι, το οποίο περιελάμβανε οδικό ταξίδι εκτός προγράμματος διάρκειας τεσσάρων ωρών μέσα στη νύχτα (Τρίτη 14/11), αναβολή προπόνησης εξαιτίας της ταλαιπωρίας των παικτών, και μια προπόνηση μετ’ εμποδίων το πρωί της Τετάρτης (15/11). Το τελευταίο συνέβη καθώς μέχρι το μεσημέρι δεν είχε φτάσει ένα μέρος των αποσκευών στην Κλαϊπέδα, με ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας που μετέφερε την ομάδα τη Δευτέρα (13/11) από τη Φραγκφούρτη στη Ρίγα της Λετονίας. Οι αποσκευές αυτές, τελικώς, έφτασαν στη Λιθουανία από την Κοπεγχάγη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το όλο θέμα τον κομισάριο του αγώνα, αλλά και τους ανθρώπους του Basketball Champions League, ενώ έγιναν και σχετικές αναφορές προς τους υπεύθυνους για την ταλαιπωρία, που υπέστη η αποστολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα