Τέσσερα γκολ στο Καραϊσκάκη 47 χρόνια μετά

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με εντυπωσιακό τρόπο στο Καραϊσκάκη με 4-2. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε τέσσερις φορές στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Φορτούνης και ο Μασούρας στέρησαν από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου την ισοφάριση της μεγαλύτερης σε έκταση νίκης του ΠΑΟΚ επί του αντιπάλου του. Συγκεκριμένα στις 4 Ιανουαρίου του 1976

η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 4-0, αποτέλεσμα που οδήγησε στην απόλυση του Βικ Μπάκιγχαμ τότε.

Οι δύο βραδιές έχουν παρόμοια στοιχεία, καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος σε διάστημα 22 λεπτών. Ο Τερζανίδης είχε ανοίξει το σκορ στο 24’, με τον Κούδα να παίρνει τη σκυτάλη βρίσκοντας δίχτυα στο 53’ και στο 60’. Ο Γκουερίνο είχε διαμορφώσει το τελικό 0-4 στο 75΄.

Στο αποψινό ματς ο Ζίβκοβιτς έκανε το 0-1 στο 38’ και στη συνέχεια οι παίκτες του Λουτσέσκου πέτυχαν τρία γκολ σε 22 λεπτά! Ο Μπράντον Τόμας, όπως το 1976 ο Κούδας σκόραρε δις στο 56’ και στο 65’, ενώ ο Οζντόεφ μετά από τη μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο Φορτούνης με ένα εκπληκτικό τέρμα και μία ασίστ στο γκολ του Μασούρα βοήθησε τον Ολυμπιακό να μειώσει στο 2-4…

Keywords
Τυχαία Θέματα