Λουτσέσκου: «Παίζουμε με αντιπάλους που έχουν τη στήριξη του συστήματος»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η σεζόν είναι μεγάλη και έχει πολλά ματς. Κρίνεται σε παραπάνω ματς. Έχοντας δώσει 19 ματς έχουμε χάσει 2 από αυτά. Είναι λογικό να έχεις ένα λάθος βήμα. Ήμασταν αναγκασμένοι για συνεχόμενες προκρίσεις στην Ευρώπη. Στις κακές ημέρες πρέπει να ξεπερνάς την αναστάτωση και να νικάς. Έχουμε αντιπάλους που είναι ομάδες, καλές και ποιοτικές και έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος».

Για τις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις που συγκρίνουν άλλον

αγώνα. Ήταν άλλος αγώνας με την ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάζουμε διότι έχουμε συνέχεια παιχνίδια. Πρέπει να παίρνουμε αβαντάζ σε κάθε αγώνα. Εκτιμώ όλους τους παίκτες μου. Υπάρχουν και ματς με 9 αλλαγές. Εμείς χρησιμοποιούμε τον πιο μεγάλο αριθμό παικτών».

Για την αποχώρηση του πατέρα του από τους πάγκους και ότι ο Τόμας είναι ‘τρελός’: «Πρώτα απ’ όλα δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι η ζωή του. Μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνό του. Μιλήσαμε λίγο. Είναι η καριέρα του και ζωή του. Εγώ είμαι περισσότερο ανακουφισμένος που γυρίζει πίσω. Δεν ξέρω το τι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις πέντε δισέγγονα. Και για μένα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τα εγγόνια. Σε πιάνει τρέλα. Ο Μπράντον Τόμας δεν είναι πιο ‘τρελός’. Ο Κουλιεράκης είναι πιο ‘τρελός’. Ο Μπράντον έχει περισσότερα τα λογικά του. Είναι ωραίο σε μία ομάδα να έχεις τόσους ‘τρελούς’».

Για τον Μπράντον Τόμας και τις επιδόσεις – ρεκόρ του: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το πώς παίξαμε και την ωριμότητα του Μπράντον. Για το παρελθόν ο Παντελής είναι φίλος μου. Αλλά δεν κοιτάμε το παρελθόν. Ο Σαμάτα ήταν άρρωστος. Ίσως αύριο είναι στην προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια θα δούμε. Θα έχουμε περισσότερα αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα