Τα βρήκε με Κουσκουνά ο ΟΦΗ

Σε συμφωνία με το Νίκο Κουσκουνά, να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ήρθαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο παίκτης θα λάβει τα δεδουλευμένα που του οφείλει ο σύλλογος και θα μείνει ελεύθερος, με τη συμφωνία να επικυρώνεται έπειτα από συνάντηση, που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ο
Νίκος Κουσκουνάς θα λάβει τα χρήματα που του οφείλονται την επόμενη εβδομάδα και θα αποσύρει την προσφυγή του, συνεχίζοντας αλλού την καριέρα του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ανέφερε ότι «ήταν μια υπόθεση, που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους στην ομάδα μας και έπρεπε να λυθεί. Για αυτό και μπήκα μπροστά στην υπόθεση αυτή. Ο παίκτης θα λάβει τα δεδουλευμένα του και θα αποσύρει την προσφυγή του».

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ, με βάση το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός, έχει προγραμματίσει προπόνηση για την Πρωτοχρονιά στις 15:00, με την οποία ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Κυριακή) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα